Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUXAFOR

Kolegama želite poručiti da vas ne ometaju dok radite? Ovo je najjednostavniji način

luxafor
Foto: screenshot/Kickstarter
13.02.2017.
u 21:40

Ostalim bojama možete sami dati značenje, no prije toga obavijestite okolinu što ona znače.

Ako vam kolege na poslu stalno dosađuju i zbog toga se teško koncentrirate na rad, Luxafor je pravo rješenje za vas.

Uz pomoć ovih malih LED lampica lakše ćete se usredotočiti na posao, a u isto vrijeme okolini poručiti da jeste ili niste dostupni za interakciju

Luxafor dolazi u tri modela i svaki model ima nekoliko različitih svjetala koje možete postaviti i tako okolini dati na znanje da ste zaposleni ili da ste u mogućnosti razgovarati. Zeleno svijetlo je indikator da ste spremni za razgovor dok crvena jasno daje do znanja da vas ne prekidaju. Ostalim bojama možete sami dati značenje, no prije toga obavijestite okolinu što ona znače.

Luxafor zastavica osmišljena je kako bi se ulovila u koštac s prekidima na radnom mjestu. Zastavica tako prikazuje vašim kolegama obavijesti o vašoj dostupnosti, no ima i opciju da vas obavijesti o notifikacijama.

Luxafor mini uključuje se u USB i predviđen je da bude kao minijaturni osobni asistent koji zasvijetli svaki put kada dobijete elektroničku poštu, notifikaciju, kalendarski podsjetnik ili da vas obavijeste o vrlo važnom sastanku. S njim nećete morati svakih nekoliko minuta provjeravati poštu.

Luxafor Bluetooth može se postaviti bilo gdje, a primarna funkcija mu je da svojim svijetlima pokazuje dostupnost konferencijskih sala ili ureda. Također se može postaviti i na mjesto gdje ga vidi cijeli tim te da ih obavijesti o važnim informacijama.

Uređaji su trenutno u Kickstarter kampanji, a proizvođači traže 33 tisuće dolara kako bi započeli proizvodnju. 

>> Ovaj gadget omogućuje vam da putem iPhonea drugima šaljete poljupce

>> U domove stižu hladnjaci koji govore prognozu i kupuju online

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije