Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI USPJETI?

Kodno ime Mercury: Novi povratak pametnog telefona kojeg su najviše koristili poslovni ljudi

blackberry mercury
screenshot/youtube
05.01.2017.
u 17:21

Ovo će biti novi pokušaj da se oživi brand BlackBerry nakon što su prošli neslavno završili.

Svi oni koji ne mogu prežaliti nestanak BlackBerryja uskoro bi mogli doći na svoje. Mercury je kodno ime novog pametnog telefona s fizičkom tipkovnicom.

Novi BlackBerry proizvodit će kineski TCL koji je i vlasnik branda Alcatel, a još uvijek nije poznato koliko će koštati i kada će biti pušten u prodaju, piše Engadget.

Uređaj će imati fizičku QWERTY tipkovnicu koja će služiti i kao touchpad. Senzor otiska bit će ugrađen u tipku za razmak, a pokretat će ga Android 7.0. Nougat. 

Ovo će biti novi pokušaj da se oživi brand BlackBerry nakon što su prošli neslavno završili.

>> BlackBerry: Smrt najpopularnijeg smartphonea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije