Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITETI

HP predstavio prvi laptop na svijetu s ugrađenom tehnologijom Leap Motion

HP
Foto: hp
1/14
13.09.2014.
u 16:39

Spectre 13 x2 Pro PC jedno je od najtanjih HP-ovih uređaja

Hewlett-Packard ovaj je tjedan predstavio nekoliko inovacija u prijenosnim računalima i pisačima. Nove generacije uređaja kreirane su kako bi korisnicima osigurale novu razinu kvalitete izvedbe kako u poslovnim procesima, tako i u zabavnim sadržajima, poručuju iz tvrtke.

Jedan od zanimljivijih uređaja je HP Spectre 13 x2 Pro PC, prvo prijenosno računalo na svijetu s ugrađenom tehnologijom Leap Motion i prvo odvojivo kombinirano računalo Ultrabook, bez ventilatora, zasnovano na četvrtoj generaciji procesora IntelCore. Leap Motion je tehnologija koja omogućuje kontrolu pomacima ruke i prstiju, slično kao s mišem, ali bez dodira.

Riječ je o jednom od najtanjih HP-ovih računala, sa Full HD zaslonom dijagonale 13,3 inča koji daje široke kutove gledanja. Spectre13x2 dostupan je u Republici Hrvatskoj po cijeni od 9000 kuna s PDV-om.

HP je proširio svoju ponudu preklopivih računala s dodirnim zaslonom novim uređajem HP ENVY x360 i uređajem nove generacije HP Pavilion x360, koji omogućuju korisnicima različite položaje korištenja – u obliku postolja, stalka ili tableta. ENVY x360 i Pavilion x360 bit će dostupni u Hrvatskoj od studenog po cijeni od 7999 kuna odnosno 3499 kuna s PDV-om.

HP Pro x2 612 funkcionira kao prijenosno računalo i poslovni tablet, nudeći "maksimalnu fleksibilnost i sigurnost potrebnu za zaštitu poslovnih podataka". Riječ je o prvom HP-ovo komercijalno odvojivo računalo u potpunosti osmišljeno za poslovne korisnike. Dostupan je u Hrvatskoj po cijeni od 7999 kuna s PDV-om,

>> Hewlett-Packard predstavio novitete na hrvatskom tržištu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije