Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PLATFORMA

Hoće li ovaj put uspjeti? Otkriveno je kada se Nokia vraća na tržište pametnih telefona

nokia
Reuters/PIXSELL
01.12.2016.
u 15:19

Mobiteli će proizvoditi kompanija FIH koja bi trebala biti garancija kvalitete i inovacija, navode iz HMD-a.

Finska kompanija HMD objavila je danas kako će se na tržištu u prvoj polovici iduće godine naći novi Nokia telefoni

Na Nokijama više neće biti Windows platforma već su se oni okrenuli najpopularnijoj platformi Android 'koji se trenutno nalazi na 86% pametnih telefona u svijetu', stoji u priopćenju.

Mobiteli će proizvoditi tvornica FIH koja bi trebala biti garancija kvalitete i inovacija, navode iz HMD-a.

Dodaju kako razvijaju "uzbudljivu paletu proizvoda" koji će biti fokusirani na inovaciji, kvaliteti i iskustvu, a koje će krasiti poznati Nokijini atributi poput dizajna, robusnosti i pouzdanosti.

- Današnji je dan sretan i važan za HMD. Nokia je bila jedna od najlegendarnijih i najprepoznatljivijih marki telefona desetljećima - kazao je Arto Nummela, izvršni direktor HMD Globala.

Kazao je kako su uzbuđeni što će graditi novo poglavlje Nokije te da su imali izuzetno pozitivne reakcije kada su najavili svoje planove ranije ove godine.

>> Nova Nokia ima bateriju koja traje i do 24 dana

Ključne riječi

Komentara 1

SO
sofisticated
19:46 01.12.2016.

Nokia je ispala iz igre jer nije pratila potrebu tržišta takva budućnost čeka auto industriju koja,se ne prebaci na struju odnosno električne automobile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije