Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORAK UNAZAD

FBI odbacuje elektroničku poštu: Zahtjeve za informacije primaju samo poštom i putem faksa

FBI
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.02.2017.
u 21:24

FBI će omogućiti manje zahtjeve putem novog portala, no onaj koji će podnositi zahtjev morat će dati broj telefona, adresu i druge osobne podatke

I dok se u ponekim dijelovima američke administracije ostvaruju tehnološki pomaci, postoje i oni odjeli koji odustaju od moderne tehnologije.

FBI tako od sljedećeg mjeseca više neće putem elektroničke pošte prihvaćati zahtjeve unutar Zakona o slobodi informiranja. Oni koji će željeti doznati informacije zahtjeve će morati slati putem faksa ili poštom

Kako piše Daily Dot, FBI će omogućiti manje zahtjeve putem novog portala, no onaj koji će podnositi zahtjev morat će dati broj telefona, adresu i druge osobne podatke kao i prihvatiti uvjete sporazuma. Također, jedna osoba imat će pravo na jedan zahtjev po danu i u tom podnesku mora se nalaziti samo jedna zahtjev, piše TechCrunch.

>> FBI otkrio: Rusi nisu hakirali Trumpovu kampanju

>> 'Ruski hakeri nisu utjecali na rezultat američkih predsjedničkih izbora'

Komentara 1

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:44 07.02.2017.

Ne unazad, unatrag. Unatrag.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije