Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORD

Apple u prvih 24 sata zaprimio više od 4 milijuna narudžbi za novi iPhone

iPhone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.09.2014.
u 15:58

Iz kompanije javljaju da je potražnja premašila prvotne zalihe za narudžbe

Apple je u prvih 24 sata zaprimio više od 4 milijuna narudžbi za nove modele iPhonea, 6 i 6 Plus. U Appleu kažu da je ovo rekordna brojka. Usporedbe radi, iPhone 5 je u prvih 24 sata bio prodan u 2 milijuna primjeraka.

Iz kompanije javljaju da je potražnja premašila prvotne zalihe za narudžbe pa će mnogi iPhonei kupcima biti dostavljeni tek idući mjesec, iako će ih "značajna količina" biti isporučena tijekom ovog mjeseca počevši s ovim petkom, kao što je bilo najavljeno.

Novi modeli, predstavljeni prošlog utorka s pametnim satom Watch, u odnosu na stare ponajviše se ističu većim ekranima – 4,7 i 5,5 inča u odnosu na 4. Na ostalim poljima nema radikalnih promjena, no čini se da su i sami novi ekrani donijeli veliko zanimanje za Appleove pametne telefone.

iPhone 6 i 6 Plus od petka će biti dostupni u SAD-u, Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Portoriku, Singapuru i Velikoj Britaniji. Od 26. rujna bit će dostupni u još više od 20 zemalja, uključujući Austriju, Belgiju, Dansku, Finsku, Irsku, Otok Man, Italiju, Lihtenštajn, Luksemburg, Nizozemsku, Novi Zeland, Norvešku, Portugal, Katar, Rusiju, Saudijsku Arabiju, Španjolsku, Švedsku, Švicarsku, Tajvan, Tursku i UAE.

>> Nema velikih inovacija, ali kupovat će ga zbog veličine

Komentara 2

QW
qwerty
09:36 17.09.2014.

Jadni moj samsung

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije