Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJERANA CIJENA?

Apple će knjigu o svojem dizajnu prodavati za nevjerojatnih 2000 kuna!

designedb by apple
Foto: Apple
1/5
15.11.2016.
u 14:32

Knjige će biti dostupne od sutra u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Koreji, Tajvanu, Velikoj Britaniji i SAD-u (samo na pojedinim prodajnim lokacijama).

Apple je danas najavio izdavanje knjige u kojoj će zabilježiti 20 godina Appleova dizajna. Knjigu će krasiti 450 prošlih i sadašnjih proizvoda, a naziv knjige je "Designed by Apple in California".

Tako ćete u knjizi moći pronaći proizvode kao i materijale i tehnike koje je Apple koristio "tijekom više od dva desetljeća inovacija", objavljeno je na njihovoj stranici. Knjiga je posvećena uspomeni na pokojnog Stevea Jobsa.

Fotografije objavljene u ovoj knjizi djelo su fotografa Andrewa Zuckermana, a te fotografije "ilustriraju Appleov dizajn procesa, kao i gotove proizvode".

Kao i na ostalim proizvodima, Apple tako i na ovoj knjizi planira dobro zaraditi. Knjige će se prodavati u većem i manjem dizajnu, a cijene kreću od pomalo nestvarnih 199 dolara za manji primjerak do 299 dolara za veći primjerak.

Knjige će biti dostupne od sutra u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Japanu, Koreji, Tajvanu, Velikoj Britaniji i SAD-u (samo na pojedinim prodajnim lokacijama).

>> Prvi godišnji pad profita Applea nakon 15 godina, prodaja iPhonea pada treći kvartal zaredom

>> Tržište je zasićeno pa jenja prodaja iPhonea

Komentara 2

DU
Duba
19:07 15.11.2016.

dobio od firme besplatno mobitel! nije mi jasno zašto ljudi lude za njim!

RU
rodijak Ujo
14:59 17.11.2016.

Ma koji dizajn ???? Dieter Rams je dizajnirao mnoštvo uređaja za Braun a Apple samo iskopirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije