Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOST

Android-satovi moći će se koristiti s iPhoneom

Android Wear
Foto: Google
02.09.2015.
u 12:57

Android Wear za iOS zasad radi s LG-jevim satom Watch Urbane

Google je u ponedjeljak predstavio Android Wear za iOS koji će njihovim pametnim satovima omogućiti da rade s iPhoneima. Kompatibilnost obuhvaća modele iPhone 5, 5C, 5S, 6 i 6 Plus s iOS-om 8,2 ili novijim.

Android Wear za iOS, Appleov operativni sustav za mobilne uređaje, zasad radi s LG-jevim satom Watch Urbane, a iOS će podržavati i svi budući satovi s Android Wearom, uključujući i one Huaweija, Asusa i Motorole, najavili su iz Googlea.

Ben Wood iz konzultantske tvrtke CCS Insight rekao je kako će kompatibilnost s Appleom otvoriti nove mogućnosti ljudima koji ne mogu ili ne žele kupiti skupocjeni Appleov pametni sat Watch, prenosi BBC.

– Ali Apple najbolje funkcije uvijek zadržava za vlastitu platformu, kao što smo već vidjeli kod satova Pebble, koji se također mogu spojiti na iOS, ali imaju slična ograničenja – komentirao je Wood.

>> Samsung najavio novi pametni sat u dvije verzije

>> Casio najavio pametni sat po cijeni od oko 400 dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije