Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restoran & pizzeria “Kuhinja”

Prava lokacija za zanimljivo gurmansko iskustvo uz “live” prijenos kužinavanja

Restoran & pizzeria “Kuhinja”
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
10.11.2016.
u 09:46

Restoran & pizzeria “Kuhinja” novo je ime zagrebačke gastronomske scene i već nakon šest mjeseci rada o njemu se naveliko govori. U vrlo kratkom roku nametnuo se svojom kvalitetom predodredivši se za zanimljiva gurmanska iskustva. Ovaj je obiteljski restoran uređen baš po mojoj mjeri, u bojama lavande i mora, što Dalmatincu kojemu kronično nedostaje dom i te kako odgovara. I ovdje je sve uglavnom podređeno poslovnim ručkovima sa širokom paletom hrvatskih i internacionalnih specijaliteta, od velikog izbora pizza i mesa do jela na žlicu i riba, a mene je ovog puta na tanjuru zapao prekrasan primjerak tune.

Vrlo sam probirljiv po pitanju ove delicije, pa odmah prepoznam je li riječ o kvalitetnom odresku, dobro obrađenom i začinjenom, a ovdje sam naišao sam na savršeno pečenu, sočnu tunu, serviranu s uvijek prilagodljivim i putenim pireom od buče. Moram priznati da za tako dobru cijenu nisam dugo jeo bolje jelo od tune. U središnjem dijelu restorana nalazi se i velika otvorena kuhinja pa je spravljanje nekonfekcijskih jela svojevrsna atrakcija gdje je svaki gost uključen u “live” prijenos kužinavanja pa doslovno imate pred sobom pravi mali reality show.

Osoblje je vrlo ljubazno, a kako su poslovanje proširili i na catering, vrlo su se brzo profilirali i u toj domeni pa opskrbljuju velik broj setova domaćih serija i emisija. U prilog njihovoj poduzetnosti govore i razna posebna gurmanska događanja, poput “Dana Dalmacije” ili “Dana Meksika”, čemu se tematski prilagođava i interijer restorana.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije