Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Food & Mood bar Lobby

Ovdje je kao u nekom filmu o Wall Streetu, a lazanje su im magnetski privlačne

26.10.2016., Zagreb - Gableceda sa Lukom Nizeticem u restoranu Lobby u Lucicevoj ulici.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
06.11.2016.
u 10:48

Odmah na ulasku u Food & Mood bar Lobby iznenadit će vas prostor neuobičajeno velike kvadrature za restoran, uređen vrlo moderno, galantno, s elementima futurizma. Zapravo, interijer izgleda kao iz nekih filmova o Wall Streetu, a dozu plemenitosti pruža mu ostakljena zelena oaza, tzv. japanski vrt. Multifunkcionalan lokal koji se smjestio u predvorju poslovnog tornja može funkcionirati i kao dnevna blagovaonica, a la carte restoran, ugodna kavana ili caffe bar.

Namijenjen je i podređen pretežito poslovnim ljudima i njihovu vremenu za ručak, što se ogledava i u konceptu konzumiranja hrane. Riječ je, naime, o linijskom restoranu poput menze u kojemu možete započeti dan ukusnim doručkom već od 8 sati, dok je od 11 do 15 u blagovaonici na katu vrijeme rezervirano za zdrave marende s čisto pristojnim cijenama. Od finoga za papati u ponudi je prava kompilacija hrvatske, mediteranske i ine vrhunske kulinarske tradicije u skladu sa sezonom i gastronomskim trendovima pa tako ovdje možete naći tjestenine, raznovrsno meso pripremljeno na razne načine, ribu, povrće, varivo, juhe, što ti srce poželi.

Sve je vrlo ukusno, što potvrđuju redovi za ručak. Ja sam se odlučio za lazanje jer su me izgledom magnetski privukle, a bile su sočne, kompaktne, pune okusa, s puno bolonjeza i sira pa sam si jednu porciju ponio i kući.

Gostima se pruža i mogućnost “loyalty” kartice temeljem koje dobivaju popust ovisno o potrošnji.

Sve je u službi poslovnjaka kako bi svojih pola sata pauze za gablec iskoristili ekspresno i bez suvišne komplikacije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije