Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Veleposlanici zajedno s antifašistima u Jasenovcu poruka Vladi

Milorad Pupovac kaže kako sporna ploča "jednako prijeti i Vladi". I tu je u pravu

Komentari 90

BB
bblc
07:27 24.04.2017.

Milorade bekrijo,sve si pare pokupio,drpio si tri zgrade,i ostale livade-kaže vaša 'pesma'.Parazitu živiš na Hrvatskoj grbači,zar si zaboravio?

VL
BE
BEASY
07:29 24.04.2017.

Više nitko ne govori o pokoljunSrba nad Hrvatima u Domovinskom ratu,nego se evociraju događaji prije Krista,i o njima se trabunja svaki dan.Pa stvarno je sada D O S T A.

VL
KO
Komacero
07:28 24.04.2017.

A nikog od ovih likova nema na komemoraciji najvecog svjetskog logora u Novom Sadu gdje Draza Mihajlovic raportiro Hitleru da nema zivog Jevreja ni zivoh Hrvata na tlu Srbije.Degutantno od zidovskih udruga a i od hrvatske politike koja pojima nemaa o vlastitoj povjesti sramota zato nas prozivaju opancari i njihova zlocinacki popovi,

VL
MR
MrkiMedo
07:47 24.04.2017.

Plenkovic je u Jasenovcu vrlo jasno osudio ustaski rezim i zlocine ucinjene u Jasenovcu tijekom drugog svjetskog rata. Ali tko njega slusa? Vaznije je sto Pupovac kaze!. A Pupovac kaze da ploca u Jasenovcu steti Plenkovicu i RH. Da, mozda ima pravo. Ali zar ne steti i on osobno kada predvodi odvojene komemoracije i stalno pokusava nadglasati vrlo jasne rijeci i poruke sluzbenog predstavnika RH, tj Plenkovica? A mi Hrvati i dalje prihvacamo Pupovcevu retoriku i posipamo se pepelom. Do kada?

VL
PN
premda_nije
07:46 24.04.2017.

To je poruka vladi da su veleposlanici zapravo akreditirani kod SNV, SAB, SPC i SDP-a, kad su odabrali privatno obilježavanje u Jasenovcu. Sukladno s time, moglo bi im se ukinuti vjerodajnice, pa neka im ih idrugi puta izdaju oni s kime "slave", lkad mimo svakog dobrog diplomatskog obicaja ne postuku službeni Zagreb!

VL
PR
pricalica
07:42 24.04.2017.

Zar će nam zauvijek zapovijedati pupovci i krausi i 'ekscelencije' čije zemlje su dopustile Ovčaru i Srebrenicu???

VL
MR
mrgud55555
07:42 24.04.2017.

Zašto se stalno navodi broj žrtava Jasenovca prema službenom popisu, kad je čak i neznalicama jasno da je popis teški falsifikat na kojem su poimence navedeni oni rođeni 1813. godine, dakle oni koji su za vrijeme postojanja logora imali 130 godina, a i oni koji su rođeni 1965. godine?

VL
DU
Deleted user
07:48 24.04.2017.

U konc.logorima Sajmiste i Banjica ubijeno je oko 50.000 zidova i roma,ali o tome se suti.Srbi su stvorili mit o Jasenovcu kojeg i dan danas koriste s 500.000 tisuca ubijenih srba.Procitajte sto pise Dr.Tudman o Jasenovcu taj dokument skrivali suu do nedavnih dana a kunu se u ucenje i vizionarstvo dr.Tudmana,Srbija je bila prva drzava u EU koja je obavijestila Hitlera brzojavom da je Srbija postala prva drzava u EU Judenfrei oslobodena od zidova a u cast tog dogadaja stampana je i postanska marka.Zasto svijet,o tome suti,zasto hrvatski politicari o tome sute s cime jako stete Hrvatskoj drzavi i hrvatskom narodu.

VL
AL
alphazulu99
07:25 24.04.2017.

Sa jedne strane Save Pupovac i ekipa, a sa druge Dodik i Vučić.

VL
DU
Deleted user
08:01 24.04.2017.

Za sve HDZ-ovce i ljude postenja i dobre volje koji se kunu u Dr.F.Tudmana da zapamte sto je Tudman govorio ( dao je HRT-u intervju) na osnovu svojih istrazivanja. Prvo u Jasenovcu nije ubijeno vise od 40.000 ljudi,iako je popo popisu u logor uslo 28.000 ljudi,drugo logor Jasenovac radio je za vrijeme Tita punih 3 godine u kojem su ubijani povratnici s Bleiburga i nepocudni hrvati,dakle uz ustaski logor postojao je i Titov partizanski logor.

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
08:10 24.04.2017.

i slijepac vidi da se tu radi samo o još jednoj velikosrpskoj provokaciji

VL
DO
doktorica
07:50 24.04.2017.

ma dosta više sa te tri barake u Jasenovcu,spašavajte nam turizam tu se pokažite sa Slovencima!!!

VL
RA
rankovic
07:31 24.04.2017.

ako ne bi bilo jasenovca, ne bi bilo ni dodika i vučića

VL
DI
Dingač
08:15 24.04.2017.

dosta je više tih povampirenih jugoslovena i srba. treba pokazati istinu hrvatima o jasenovačkom logoru. Plenković i predsjednica trebaju narediti otkopavanje grobnice jasenovačke da svi vidimo koliko je ljudi u njoj. a zločine koje su srbi učininili hrvatima 90-ih godina ništa ne treba zasjeniti. to je ono što svi znamo i na svim mjestima gdje se prave osvakvi skupovi trebaju hrvatski političari naglašavati da su srpski zlikovci činili zločine i nikad se nisu pokajali za to. i zabraniti četnicima okupljanja i govore protiv hrvata jer to izaziva jezu kod svih živih hrvata.

VL
DD
ddh
08:32 24.04.2017.

Kao prvo micanje bilo kakve ploce i bilo gdje u Hrvatskoj nije stvar Vlade. Ako se tom plocom krsi zakon, onda je to stvar policije i pravosudja. Tako je to u jednoj demokratskoj drzavi. A ako ta ploca nije nezakonita, onda je bez promjene zakona nitko, pa ni sud ne smiju skidati. A koliko ja razumijem Plenkovic nije niti sud niti policija. A ovi koji galame, ne galame radi ploce, nego to koriste za napad na legalno izbranu vlast i na premijera. Jer nema nikakvog razloga zasto je u vrijeme vladavine SDP-a grb sa spornim ZDS-om zakonski registriran ili zasto Bernardic i drustvo slavljenika zlocinca Tita ne podnese u Saboru za donosenje zakonskog rjesenja. A cijela medijska hajka svih mogucih i mahom komunistickih medija u Hrvatskoj (97% od svih medija!) je samo hajka sa svrhom pokusaja rusenju Vlade i premijera. Sa nekakvim pijatetom prema zrtvama to nema nikakve veze.

VL
DI
Dingač
08:48 24.04.2017.

svi jugonostalgični mediji trebaju nam prestati soliti pamet lažima i živjeti na našoj grbači. u hrvatskoj treba zabraniti okupljanje svih koji su se borili protiv ove napaćene zemlje koja je stvorena hrvatskom krvlju devedesete godine i nikakav drugi rat me ne zanima jer ga nisam vidio i ne vjerujem da je nešto bilo onako kako su ga komunjare opisale.

VL
TR
Trisestrice
08:54 24.04.2017.

Ovaj clanak i ova novinarka su katastrofa. Da na procesiji predvodjenom oporbom i fasistima bilo je i nekih veleposlanika iz utjecajnih zemalja ali nije bila veleposlanica Israela. Na "Vladinoj" povorci su bili ti isti Veleposlanici i jos puno onih kojiji nisu sudjelovali na povorci Milorada Pupovca - ukljucujuci Izraelsku Veleposlanicu. A novinarka je to presutjela kako bi plasirala svoju "istinu". Ovako se je manipuliralo u najgore komunisticko doba. Pisale su se lazi i pola istine da bi se na kraju pretvorile u istine. Sto je sa cinjenicama gospodjo novinarka?

VL
CR
CROLINDA
08:18 24.04.2017.

dragi naši jugonostalgičari mi nismo ni u Jugoslaviji ni u Srboslaviji mi smo u Hrvatskoj u svom domu i za nas rijeć dom znači svetinju a ne samo zemljopisnu i pravnu činjenicu - imamo svoja nazivlja i svoj hrvatski jezikk i identitet i stariji smo od dušmana svojih a vi se prilagodite ili nemojte živite u fikciji izmišljenog zajedničkog identiteta

VL
MA
macks
08:45 24.04.2017.

Zasto drzavni vrh ne zabrani da se ova neprijateljska banda okuplja u Jasenovcu???

VL
DU
Deleted user
08:02 24.04.2017.

Mnogima samostalna Hrvatska nikada neće biti po mjeri i to je to.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.