Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTATAK RADNIKA
Povratak na članak

U svibnju rokovi za završetak, ali hotele nema tko graditi

Uz radove u turizmu uskoro slijedi i energetska obnova zgrada, a istodobno sve više građevinskih radnika odlazi izvan zemlje

Komentari 3

AN
anajed
07:23 28.02.2017.

Sasvim normalno da se treba dozvoliti uvoz radnika. Dozvolite uvoz radne snage da mozemo boti konkurentni njemcima englezima nizozemcima austrijancima itd. Ako razvijemo posao bit ce posla za sve struke

VL
KR
kritika5
09:06 01.03.2017.

ma vratit ćemo se mi (posao je posao) samo s njemačkim gazdom ....isto radimo samo za novac, i da ne zaboravim napomenuti na istom gradilištu za koji nismo dobili novac (susjed građevinar presretan)

VL
KO
kobackobac2
00:06 28.02.2017.

niko nezeli da radi za par kuna i zasto bi sjednes u auto i tamo zaradim bolje zivim u civilizaciji i neslusam kolindine gluposti o naouruzanju novcima kojih nemamo. nek sama gradi ako hoce. ona sve zna i umije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.