Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turistička atrakcija
Povratak na članak

Tvrđa otkrila tajnu – kanali nisu služili za obranu, već za odvodnju

Posljednjih dana, podsjetio je gradonačelnik Krešimir Bubalo, pronađeni su kod Vodenih vrata novi nalazi o navodnome obrambenom vanjskom prstenu čija se rekonstrukcija planira.

Komentari 2

HE
Heracle
18:56 14.08.2010.

Treba iz Tvrđe izbaciti ugostiteljske objekte, škole i fakultete, a umjesto toga obnoviti sve objekte u punom sjaju i ubaciti državne institucije i turističke sadržaje. Zatim treba potencijalnim turistima omogućiti pristup i naplaćivanje ulaza u većinu zgrada koje, naravno, treba obnoviti i urediti kako i Beč izgleda. Tu leži lova i ljepota grada. Postavljanje sokolske garde kao straže isto nije na odmet. Ovo što se događa u Tvrđi preko vikenda u večer i preko dana kad rade škole je kaos. Ulaganje je veliko, ali isplatit će se kroz godine.

VL
Avatar patkovic
patkovic
07:25 09.10.2015.

tvrđa je preuzela funkciju nekadašnjeg korza i to je dobro jer ne prolazi tramvaj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.