Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku
Povratak na članak

Tužiteljstvo u Srbiji istražuje nestanke i ubojstva Srba u Sisku

U intervjuu je srbijanski tužitelj rekao da je istraga pokrenuta na temelju prijave jedne osobe koja je u Sisku izgubila najbliže

Komentari 6

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
23:46 12.08.2010.

eh, da je to \'\'samo\'\' nekoliko desetaka, ... Mnogi izvori kazu da se radi o NEKOLIKO STOTINA civilnih zrtava oba spola i razlicitih uzrasta. Djuro Brodarac i njegova tadasnja \'\'desna ruka\'\', Vladimir Milankovic veoma mnogo znaju o tim nemilim desavanjima, Neznam zasto se nikad nije pokrenula istraga oko toga, a sto je najzalosnije, ni dan danas nitko nije kaznjen od tih ubica ...

VL
AB
abcdefghij
19:28 30.12.2015.

Pa oni se sa svojim nedjelima javno hvale a nitko ih niti nezeli kazniti. Pobili su i opljackali svoje susjede i jedino tko ih moze kazniti je dragi bog.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:37 16.08.2010.

Ta stoka koja je ubijala civile (14 Hrvata između ostaloga) je to radila iz osobnog interesa i treba ih sve u zatvor smjestiti, oni su napravili mrlju gradu koji se borio protiv četnika i JNA, treba im državljanstvo oduzeti i protjerati ih u Srbiju!!!! Ne imati ni malo milosti jer mi nismo četnici i nemamo se čega sramiti!!! Između ostaloga tkz \"hanđar divizija\" (sve odreda muslimani) je pobila preko stotinu ljudi u Moščenici. Evo imena osumljičenih: Janko Bobetko, Josip Brajković, Đuro Brodarac, Vladimir Milanković, Hlišić Željko, Drago Bošnjak, Ekrem Mandal, Mladen Gložinić, Igor Balija, Josip Šikić, Zvonko Kralj, Ivan Anušić, Slavko Muža, Ivo Mirić, Robert Ahmetagić, Zvonko Vučičević, Stjepan Krpan, Nikola Hodak, Zlatko Čatić, Željko Milošić, Željko Majcen, Boris i Branko Kleković, Goran Silaj, Stjepan Piškor, Marijan Pušić, Josip Vukić, Željko Perić, Kadrija Behudin i Mandal, Mirko Marjanović, Mato Damjanović, Željko Cavrić, Mile Božić, Ivan Brdarić, Zoran Klobučar, Davor Petrac, Jasmin Agičić, Danijel Pavić, Ivica Pernar, Zvonimir Oroz, Munib Suljić, Mijo Mitar, Senad Alihođić, Željko Bijelić, Abdurahman Sazić, Franjo Stojaković, Josip Zgurić, Dubravko Antonić, Igor Gojković, Zvonko Hrgetić, Ivo Hubelić, Pajo Kardaš, Stjepan Lugarić, Ivica Lukinić, Stjepan Mihaličnik, Žarko Peša, Ivan Sučić.

VL
KA
karlovcankica
15:39 13.08.2010.

da da..i ovo ce postati jasenovac..svasta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.