Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTUPNIK ZADUŽEN ZA ISTRAGU
Povratak na članak

'Trump je možda bio prisluškivan'

Comey je na saslušanju rekao da nema nikakvih informacija koje bi potkrijepile Trumpove optužbe da ga je Obama dao prisluškivati i da "nijedan predsjednik" ne može izdati takvu naredbu, jer za to postoji pravosudni postupak.

Komentari 3

Avatar mason
mason
04:51 23.03.2017.

Predsjednik ne moze izdati takvu naredbu,samo sto Trump jos ne zna sto predsjednik moze kad je od bijele kuce napravio obiteljsku firmu koja samo gleda da napravi vise novca za njih.Ili jednostavno ga uhvatila panika za nesto sto je uradio a ne zna jeli to rekordirano i mogu da iznesu svaki cas ali kad oni budu htjeli.Nije slucajno da su njegova dva bliska suradnika dali otkaz samo sto se pricalo da imaju neku nezakonitu vezu sa rusima.Ali sve mi izgleda kao prica sa bivsim governerom drzave Illinois blagojevicem koji je dobio 14 godina zatvora,tko zivi u USA zna da je ovako pocelo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.