Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moj kvart
Povratak na članak

Tomo in der Mühlen: U centru su mi i mladost i karijera

I sudbina je malo umiješala svoje prste pa je Tomo stan u kojem je odrastao s mamom, bakom i djedom ponovo kupio nakon povratka iz New Yorka

Komentari 3

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
00:33 24.01.2017.

Oh oh placem a ja sam samo domorodac hrvat kojem ce bit komentar zabranjen al ne vidim smisao ooooo teksta i dajte najte ajmo prvo opomena pa zabrana komentara al evo za zagreb za hrvatsku za dom recimo ne uskoroo bivsem gradonacelniku nedajmo se jos nas ima zabranaaa ajmooo vecernji demokratski portal nis koristi ste gori od juge i cenzura vam je vrh vrhova al mozda jednom i vi propadnete vecernjak ha ha nikad ne reci nikad i bojkotitajmo vecernji list koji ne postuje slobodu govora

VL
VI
Vito
09:19 24.01.2017.

Tomo in der Mühlen :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Wikipedija --- Mühlen ist der Name folgender Orte: in Deutschland - 21 mjesto ...; in Österreich 5 mjesta ...; in Italien 3 mjesta...; in der Schweiz 1 mjesto... ___________________ Mühlen ist der Familienname folgender Personen:en: 24 prezimena --- Nema nigdje in Braunschweig--- ima još 3 "dodatka"

VL
TO
toljaga22
18:51 23.01.2017.

Jarac. po horoskopu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.