Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Tko u demokraciji spava, 
taj će se u diktaturi probuditi

Zajedničku budućnost graditi s 27 komesara i 27 nacionalno egoističnih interesa je gotovo nemoguće. Zato treba jačati europski parlament koji će se baviti ozbiljnim pitanjima

Komentari 12

ST
Stipan
21:35 27.02.2017.

Oni nisu diktatori već domoljubi! Oni jednostavno vole svoj narod. Gdje je u tome grijeh ?

VL
DU
dubravko.ugor
00:29 28.02.2017.

Ne znam čime je Juratović zaslužio biti komentator u VL, no ta individua svojom pojavom, nastupom i političkim stajalištima vrijeđa zdrav razum čitatelja. --''Povijest raspada bivše Jugoslavije prije 25 godina izgleda bila je samo uvod u nastavak trenda raspadanja europskog poretka demokratskih vrijednosti.''-- Za njega je Jugoslavija predstavljala ''europski poredak demokratskih vrijednosti''. Je li moguća bila kakva komunikacija s osobom koja izjavi ovakvo nešto ? A ako je Juratovićeva tvrdnja točna onda Hrvatska nema što tražiti u EU jer kakve je svrhe imalo onda napuštati Jugoslaviju ? Razumljivo je da je Juratoviću, i onima koji imaju Juratovićev mentalni sklop, Trump postao najgora noćna mora.

VL
PA
pavel1001
23:14 27.02.2017.

ajmo mala,sruši to europsko zlo...

VL
Avatar abcd
abcd
08:32 28.02.2017.

Zapadu je neophodna temeljita lustracija.

VL
ST
stomugromova
08:32 28.02.2017.

Juratoviću,ovdje nitko ne drži do tebe.Ti si običan uhljeb u kvoti za manjine na listi Soroša i zato bolje šuti.Ljevica u EU je propala i narod će joj suditi za sve podvale i prijevare koje ste izveli.Nakon propale boljševičke revolucije i komunizma,sad spremate narodima novo ropstvo zvano neoliberalna korporativna diktatura.Taj film nećeš gledati,mali mišu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:07 28.02.2017.

a tko je drugi nego socijaldemokrati napravio sve ove probleme koje imamo? neki konzervativni, tzv. desničari (znate uopće što to točno znači?)? pa pogledajte tko je i kad bio na vlasti, i što se činilo, kakve odluke i zakoni donosili.i. dal je i jedan ugovor potpisan, a da su na vlasti u ključnim zemljama bili konzervativci? ne! socijaldemokrati su bili vladajući kad su se donosile ključne odluke vezane za uniju. oni su napravili sustav sa milijun prava raznoraznih manjina i 'manjina'.

VL
SA
Shariel Aron
10:42 28.02.2017.

Meni ovaj tip djeluje komično.Umislio se da je nekakav faktor,a obična komunjara presvučena u tobožnjeg demokrata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.