Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET U PROMETU
Povratak na članak

Svaki treći poginuo je na dvokotaču, a neki još uvijek voze bez kacige

Motoristi su se s toplijim vremenom vratili na prometnice u velikom broju, pripazite na njih

Komentari 2

SZ
slaven zadravec
12:01 24.03.2017.

Društvo / država bi se trebala baviti bukom koju proizvode motocikli, a zaštitu / samozaštitu motociklista prepustiti njima samima.

VL
ZG
ZgGodra
14:11 28.03.2017.

" Svakodnevno smo svjedoci (brze) vožnje motociklista po bijeloj liniji koja dijeli dva prometna traka, a mnogi ne prezaju ni od skretanja na zebru i nogostup, kako bi zaobišli crveno svjetlo na semaforu." Gospodine Slavene Zadravec , slažem se sa sa Vama, u pravu ste. Ali ovo je sada prvi puta da netko javno spominje ponašanje motociklista u saobračaju. Ja bih samo dodao bezobzirnu vožnju. Svaki je od njih i vozač osobnog vozila, pa bih ga pitao kako se osječa kada mu se u gradskoj gužvi dok je za volanom, a ne guvernalom u koloni, na zelenom valu odjednom sa desne strane pojavi morista i nagurava se pred njega, a k tome se bahato ljuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.