Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darivao Dinamo
Povratak na članak

Sporni jedanaesterac: Povjerenik za suđenje otkrio što mu je nakon utakmice kazao sudac Batinić

- Kazao mi je da sporni detalj nije dobro vidio, bio je 'pokriven' igračima, što se vidi i iz snimke, kako on naginje glavu u stranu kako bi što bolje vidio duel...

Komentari 36

ER
eragram
19:58 27.02.2017.

Ma ovo je kamilica kako je Hajduk pobjedio s 2:1 u sudačkoj nadoknadi s 2 isključena igrača Cibalije. Da je tada napravljena frka onda se ovo ne bi dogodilo.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
21:42 27.02.2017.

ma covjece, koja drama se i ovog radi - zasto nisu te iste "moralne vertikale" radili istu ovakvu dramu kad su suci pokrali dinamu bodove protiv rijeke, ili belupu isto protiv rijeke? da ne spominjem pokradenu istu ovu cibaliju protiv hajduka, itd - ako hoce bit objektivni, nek zbroje ovakve greske sudaca koje su odlucile utakmice pa da se cinjenicno zna kojem su klubu suci donijeli najvise bodova, a ko je naosteceniji - ali licemjerna piskara ne barataju cinjenicama, jedva su docekali ovo da mogu pokrenut linc dinama... da se razumijemo, i meni se jucer zgadilo na ovaj nacin osvajat bodove, ali prebojite te greske objektivno i posteno, pa da vidimo brojem i slovima, pa onda moralizirajte - to je zapravo iskljuciva krivnja dinama, trebali bi i oni svaki put kad ih se osteti radit ovakav cirkus, divljat na posebnim presicama, zvat cnn i tome slicno...

VL
DO
dobar
21:48 27.02.2017.

Treba uvesti kamere i replay kao sto to postoji u Americkom Fudbalu i u Hokeju na ledu i ako trener misli da je zakunut tim sudenjem ide se na snimku i to traje svega minutu dvije i komisija koja gledaa snimku dosudi sto je bilo da li je bilo prekrsaja ili ne i gotovo najpostenije.

VL
DA
dakos1
23:28 27.02.2017.

Da je Hajduk ili Rijeka u pitanju , nitko o penalu nebi govorio. Pogledajte si utakmice u Španjolskoj i drugdje u Evropi i onda komentirajte naše suce.

VL
JO
josipmacek
06:11 28.02.2017.

imamo uvozne novinare i još od jugoslavenski srbijanci treba li što dodati-

VL
MR
mrgud55555
20:03 27.02.2017.

izmisljeno ds se suci ocrne bio penal pogledaj snimak...

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:03 28.02.2017.

cibalija se nije nešto posebno jadala kad ih je hajduk pobijedio na puno prljaviji način. nitko nije suca navlačio po medijima, niti se radila mikroskopska analiza svake navodno sporne situacije. rijekine pobjede su inače sve čiste, nema kod njih nikakvihih sumnji, a... ili pak hajduk, koji već prije početka utakmice zna da u slučaju poraza ih je sudac oštetio, nije im sudio penal, ili crveni protivniku kod nekog starta, a to je naravno odlučio utakmicu. ako već tolko vam smetaju suci, ajd se onda izborite za reviziju svake sudačke odluke, pa da nakon tjedan dana od odigrane utakmice mi i dalje nećemo znati rezultat, jer je žalba na 40-ak odluka suca... tko se najviše žali na suce? oni kojima suci najviše i pomažu, za njih natežu. a to je hajduk. ako je bila situacija sumnjiva, sudi se penal. uostalom, tu su još i pomoćni suci, a nisam vidi da je netko baš od njih skakako i ukazivao na grešku. ali, ono što posebno čudi na snimci sa utakmice, jest ponašanje igrača cibalije. nema kod njih nekog velikog žara i svađanja sa sucem. jedan krsti ruke, moli valjda, drugi nešto prilaze sucu, i to je to. ono što fali jest snimka iz pravca golmana pa prema ovom mjestu prekršaja. nitko ne gleda desnu ruku cibalijinog igrača. ali, pippo inzaghi je napravio karijeru svojim padanjima u šesnaestercu. i veliki colina je tu 'padao'. da li se netko tolko živcirao radi toga? ne. to je nogomet, veliki sport, otvoren. a vi ste veliki stručnjaci, koji doma na kompu analizirate snimke i sporne situacije, i pronalazite moguće greške. al tamo na terenu, je sve drugačije. i događaji neposredno nakon drugog svjetskog rata su nam s današnje pozicije nerazumljivi, čudimo se nekoj okrutnosti, pa čak i osveti. al nismo mi izgubili nikog u tom ratu, nismo ostali bez ruke, noge, nisu nam oca strijeljali pred našim očima, radi toga što nije htio u što ja znam, partizane, ustaše, četnike. lako je moralizirati sad. kao i u ovom slučaju. nakon analize na subatomskoj razini, mi pronalazimo grešku suca! aleluja, bi rekli neki. a dajmo pročitajmo što sami pišemo. jesmo li završili mi osnovnu školu? očito ne.

VL
PR
PraviPlavi
22:50 27.02.2017.

naravno nije dobro vidio pa za svaki slucaj da nebi pogrijesio bolje dosuditi penal. ipak tko je cibalia za razliku od dinamo.

VL
FI
Fisherman
06:33 28.02.2017.

Jasno se vidi haklanje Sudanijeve noge i prenosenje preko lopte.Kako inace objasnjavate to sto je igrac dinama bio prvi i blize lopti a nije je dirnuo.Mozemo biti navijaci Reke i Ajduka ali treba sportski priznati.....Penal cist ko suza.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:41 28.02.2017.

Laze. Da nije bio siguran, otisao bi do linijskog suca pitati ga je li vidio sto se desilo. Ovako je jasno, suci su dobili direktivu "odozgor" da dinamo opet mora biti prvak. Povijest se ponavlja.

VL
BY
byserabya
08:15 28.02.2017.

Nije dobro videl!? Pa koji je k... onda sudil ako nije videl??? Da u Dinamu ima imalo onog zbog čega je prvo slovo G(NK), ponudili bi Cibaliji novu utakmicu, mada i s tim Cibalia gubi, ali bi G došlo do izražaja...

VL
SB
SBERMANA
09:47 28.02.2017.

LJudi moji jeste li normalni toliko halabuke zbog jedne pogreške arbitra,zar se ne griješi i u evropi,vama je za sve kriv HNS I DINAMO zato što su HRVATSKI vi i dalje podmečite onima koji pridonose HRVATSKOJ više volite strance sramota.

VL
SP
spaner
13:11 28.02.2017.

lopovi i lažovi,vjernici i licemjeri

VL
LI
list68
08:17 28.02.2017.

Samo Kulušiću nije sumnjivo što suci uvijek pogriješe u korist jednog kluba, dynama. Ja vjerujem da ga je sudac nazvao, ali ne da mu kaže kako nije vidio, već da kaže kako je ispunio ono što je trebao, a sada ga "sudačka organizacija", i "povjerenik za suce", mora nekako opravdati i zaštititi.

VL
OM
omar
05:12 28.02.2017.

Kažnjavat sa tri utakmice neigranja simuliranje igrača za dosuđeni jedanesterac i problem riješen. Pitanje je jedino kako onda namještat utakmice u korist Dinama?

VL
PR
prdovan
19:45 27.02.2017.

Nije dobro vidio a jedanaesterac zna suditi.

VL
Avatar antonija17
antonija17
06:39 28.02.2017.

Hrvatska posla. Isprika mali milijon, samo da ne ispadne koliko su lako potkupljivi. Ako nije vidijo mogao je pogledat snimku.

VL
DO
dopizdilomi
19:49 27.02.2017.

A čemu ti služe pomoćni suci ako nisi vidio. A ako nisi vidio ni pomoćne suce onda ti je vrijeme da se time prestaneš baviti.

VL
RI
rikavac
19:37 27.02.2017.

Kako mozes svirat ako nisi dobro vidio? Jel ima pomocni jel on mogao vidjet sugerirat? Smijesna ti je izjava.

VL
NE
Nemanadimak
19:26 27.02.2017.

Ma nije tocno da nije vidio. Pa tamo je samo jedan igrac bio i morao je dobro vidjeti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.