Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKA PRILIKA
Povratak na članak

Sia konačno snimljena bez perike. Evo kako u stvari izgleda

Kako je sama objasnila u nekoliko intervjua, želja joj je da uspjeh postigne glazbom, a ne izgledom.

Komentari 5

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:46 25.03.2017.

a tek da vidite rihannu ili beyonce bez perike...

VL
DO
domxerex
10:19 25.03.2017.

Ako ste došli slušati glazbu onda ne morate znati boju goaćica pjevačice. A ako znate boju gaćica pjevačice i je li dolje obrijana ili ne onda niste došli slušati pjesme nego gledati pevaljku i u tome slučaju bi više i bolje vidjeli u striptiz baru nego na bini. Navodno je i glazba u striptiz baru bolje nego kod pevaljki koje pokazuju međunožje i onu žensku stvar.

VL
DA
Danko1982
17:17 24.03.2017.

Perika joj sluzi za privlačenje pažnje i to joj uspijeva, a njen komentar "želja joj da uspjeh postigne glazbom a ne izgledom" može staviti mačku o rep. Usput izgledom sigurno ne bi došla do uspjeha..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.