Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni show
Povratak na članak

Posjetili smo set 'Zvijezda': Fox zabavlja kandidate komentarima, a Remi brzo prepoznaje talente

Na RTL-u će se uskoro prikazivati novi show u kojem se natječu mladi glazbeni talenti, a u žiriju sjede Mirela Priselac Remi, Maja Bajamić, Goran Lisica Fox, Massimo i Tony Cetinski.

Komentari 2

FA
fakin2012
09:59 17.04.2017.

:-) RTL je tv program -veliki brat- kojem je smisao programa da se srbin seksa s hrvaticom, toliko o snimanju pornića u Šimanovcima, 28 km od centra Breograda :-)

VL
MO
mobitel20
16:09 17.04.2017.

Remi neka ostane na TV Pink ! Tamo joj je i mjesto. Bas po svemu...Jugonacionalisticki ekstremist koja misli da je "napredna"...Jest, kao i Vucic, idol gazde Pinka iz Beeeograada s kojim rade...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.