Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed u centru
Povratak na članak

Poruke mladih: 'Vukovar – grad čije ulice su poslije 21 sat prazne'

Neformalna grupa mladih Vukovaraca održala je prosvjed, noseći transparente i papire s porukama političarima i javnosti. - Nisu problemi u Vukovaru samo dvojezičnost i međunacionalni sukobi, već i nezaposlenost, zapošljavanje onih izvan Vukovara i koji novac zarađen ovdje troše negdje drugdje, rekla je Dragana Stojić

Komentari 13

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
16:26 03.05.2014.

Dragana Stojić, sve ti ime govori, opet ugroženi, nisu Hrvati učinili to što je sada u Vukovaru, već tvoji iz Borovo sela, Bršadina, Negoslavaca, Srbije itd. Sve je ovo u organizaciji SDP-a i SDSS-a.

VL
LO
lokun
16:03 03.05.2014.

Tko je ovo naručio, platio tko su pak ovi, tko djecu zlorabi u političke svrhe

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
16:49 03.05.2014.

Srbi nama drže predavanja i prosvjede. Da su svi zaposleni, da svi imaju novaca u ovom gradu nemože biti mira jer su ljude ubili, jer su žene silovali, a nitko za to nije odgovarao, nego se kreću po gradu normalno. Poznati srpski odvjetnik koji je sjedio u kafiću za vrijeme ubojstva hrvatskih policajaca u borovu selu danas skoro pa heroj, neće meni srbi sa isprintanim sloganima mazati oči, svatko onaj tko je proveo duže od 2 mjeseca života u Vukovaru zna kakva je situacija, Vukovar se koristio puno ranije u političke svrhe i nisu oni otkrili toplu vodu. Sve političke opcije su iste, samo gledaju vlastiti profit, sad je HDZ odbio izglasati proračun, i nitko nema novaca, nema stipendija, nema autobusa i zbog toga će izgubiti izbore OPET. Znači u Vukovaru su problem ti "domaći" veliki hrvati, a i ovi koji se ne osjećaju pripadnicima hrvatskog naroda. Bitno je da ljudi imaju što raditi, ali je isto tako bitno da mi hrvati koji smo se vratili u ovaj grad ne doživljavamo svaki prokleti dan provokacije od one druge strane, a za sve to je zaslužna trenutna vlast, kakav god HDZ bio, jednak kao i SDP, za vrijeme hdz nije se smijelo toliko otvoreno provocirati kao danas, kroz vukovar se nose srpske zastave, pjevaju se četničke pjesme, vrijeđa se dečka koji ima dinamov dres i onda se meni okupe nekakvi polutani i govore kako treba zaposlenje, kako nas toliko toga spaja, bratstvo i jedinstvo, ne znam tko mi se više gadi, ti tzv srbi ili ovi "naši" ratni profiteri

VL
D6
duda_66
18:43 03.05.2014.

Kultura

VL
MA
malisani
15:56 03.05.2014.

Dragana Stojić...hmm...zanimljivo. Dragana je očito na zadatku provokacija, manipulacija i na tragu balvana i pušaka kakve je taj dio Hrvatske već vidio, a osim toga korištenje djece u ovako niske i prostačke svrhe je ružno čak i za takve plaćene,, soroševske performanse. Ukratko - Dragana, slobodno možeš u skokovima ________ preko Dunava.

VL
BA
balic
20:19 03.05.2014.

da su drugi sa takvim transparentom izasli u prosvjed bi ih ovi prozvali prostacima i divljacima,ali ovako sve ide pa i ovo u politicke svrhe dve stranke sdp .a.i sdss.a.. nek ova dragana stojic zahvali bivsem gradonacelniku za neizglasavanje gradskogog proracuna,jer da ga je izradio bio bi i prihvacen..

VL
BA
balic
20:25 03.05.2014.

Novac koji je u gradu zaradjen ne trosi se u njemu ,pa sigurno da se u njemu ne trosi nego u srbiji kad tamo zive a rade u Vukovaru.. mogu zahvalit bivsem gradonacelniku i onom tko je to omogucio dok drugi posla nemaju oni se zaposljavaju i na mjesta koja su popunjena.

VL
ZD
zdsVukovar
11:04 05.05.2014.

Najjači su mi ovi sa anonimusi sa A4 "transparentima"....sve vukovarci,a nikad ih vidio u životu....podsjećaju me na neke one "leve" građanske akcije mladih skojevaca.....tko su ti ljudi?

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
16:03 03.05.2014.

Pametni Vukovarci, davno su oni skapirali da ih politicke bande jase godinama. Svaka cast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.