Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kartica otkrila
Povratak na članak

Pintarić za kupnju stana od poduzetnika posudio 50.000 eura

Tko ste vi da mene pitate od koga sam ja posudio novac?, odgovorio je gradonačelnik Dinko Pintarić na pitanje SDP-ovke Kristine Ikić Baniček

Komentari 4

MA
maxrudolf
01:56 02.06.2010.

Evo tu smo stigli do te enigme o kojo smo debatovali. Pitanje je odakle tom gospodinu toliko novaca u usporedbi sa radnicima koji rade u njegovom gradu. Trebalo bi pitati i provijeriti knjige tih privatnika da se vidi koliko su ono izmuzli jos jedan hrvatski grad sa blagoslovom gradonacelnika. Dali taj gospon nacelnik ima dozivotni mandat, ako se usudio da se toliko zaduzi. To kao da se dogadja na nekoj drugoj Planeti.

VL
SO
sonne
20:57 15.06.2010.

Da je on jedina biljka te vrste u Sisku bilo bi to divno. Ali on je nazalost samo jedan od mnogih. Cak mislim da je medu manjim sisackim igracima te vrste. Ne znam zaista , da li su gori ovi iz HDZ-e ili oni iz SDP-e. Mozda bi trebalo napraviti registar da se gradani Siska mogu bolje snaci.

VL
SI
sisčanka
10:01 04.06.2010.

Kad i ako se jednog dana otvori pandorina kutija svih posudbi i vračanja s kamatama možda će se i saznati o svim sisačkim prodajama ,kupovinama i sa kamatama naplačenih novih vlasništva nad sisačkim nekretninama,ali zar nisu sisčani optimisti od vremena pretvorbi.Pa nije čovjek kriv što sa svojom ekipom zna matematiku,zna se zna pretvarati ili pomognu prijatelji koji su opet nečiji prijatelji a sisčani pored zdravih očiju slijepi na sva prijateljstva i od pretvorbi i čudesnih oplođivanja sisačkih nekretnina koje gle čuda u prijateljskom krugu ima nekolicina ljudi koji su naučili svoju matematiku sa svojim prijateljima.Zato neka cvijetaju prijateljstva a u duhu optimizma možda će u matematici svih prijatelja i kumova na kraju zna se -kada,ostati i kakav ostatak od grada !!!

VL
IB
ivan.biljan68
07:59 07.09.2015.

Vrapci i komarci i Pintarič...same mutikaše,a tog se Vrebca ne pita odakle mu novac. Da možda,kao Šmitran iz"Rijeka-tanka" ne plaća radnike?.Mnogima je"demokracija"i " Imamo Hrvatsku",zadala glavobolje,a nekome pogodan teren za razne malverzacije,da ih ne nabrajam...nebi u knjigu stalo,počevši od...zna se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.