Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčeni građani na Jarunu
Povratak na članak

Parkiramo se ovdje 30 godina, a sad nam prijete kaznama

Zgrade u kojima žive, na dijelu Horvaćanske te u ulicama Šime Devčića i Franje Fuisa, naime, nemaju svoje parkiralište, već dio stanara vozila ostavlja u dvorišnom prostoru koji je prilaz garažama. Prošlog tjedna na automobilima su ih zato dočekala upozorenja koja prethode kazni od 500 kuna.

Komentari 11

BE
BeroII
12:23 21.03.2017.

Nisu mi jasni prigovori ovih vozača koji su,sasvim korektno, prije "pisanja"zasluženih kazni , upozoreni da krše prometne propise. A nije ih prometno redarstvo niti bilo dužno upozoravati pošto tamo uredno postoje prometni znakovi koji ih upozoravaju da je parkiranje ii zaustavljanje ZABRANJENO. Zar oni ovakvim stupidnim objašnjenjima "kako tamo parkiraju 30 godina", misle postići to da i dalje onemogućavaju nesmetan promet, susjedima onemogućavaju ulaz- izlaz iz njihovih garaža, ugrožavaju sigurnost svih drugih susjeda jer ometaju pristup vozilima vatrogasaca, hitne pomoći i drugih hitnih službi? I na kraju cijelu tu priču pokušavaju "ispolitizirati" , konstruirajući nekakvu, samo njima znanu konstukciju o predizbornim obećanjima gradonačelnika. Strašno, pa zar oni misle kako se cijeli svijet vrti samo oko njih i upražnjavanja njihovih želja? Zar oni misle kako se sa ovim njihovim navodima slažu i drugi stanari u tim ulcama? Zar oni misle da se svi drugi građani grada Zagreba imaju gdje parkirati? Nemaju, budite sasvim sigurni da ima puno vlasnika automobila u Zagrebu koji imaju istih problema pa ih ne pokušavaju rješavati na ovakav stupidan način. I zato, budite sretni i zahvalni na "proteklih 30 godina" i ili pronađite neko zakonito rješenje vaših problema ili budite spremni svakodnevno plaćati kazne za prometne prekršaje.

VL
Avatar istrebljivač
istrebljivač
09:51 22.03.2017.

Hrabraja-----harab raja ti si sigurno bosanac koji je sada hercegovac za koje smo u truloj državi plaćali samodoprinos za ljude iz siromašnih krajeva koji su dobili stanove i zemljišta (građevinska) ali niste dobili pravo da ne poštujete zakon i plačatee park plac. Ako želite svoje mjesto za parkiranje kupite ga.U Hong Kongu moraš prvo pokazati dokument da posjeduješ garažu ili parkirno mjesto.Možda si rođen u Zagrebu ali tvoji su iz zaostalih krajeva bivše komunjarske države koji su imali sve privilegije kao i sada.Vi ste kao vjetrokaz okrećete se uvijek u smjeru vjetra pa bio on i iz smjera istoka.

VL
4M
4mazge
22:26 21.03.2017.

Za pi ša o sam...da kle mo je je!

VL
BE
BeroII
10:50 22.03.2017.

Smradovi, zašto ste mi izbrisali komentare kada nisam prekršio apsolutno niti jedan "vaš propis" ? ? ? Barem sam na ovom članku i ovoj temi mislio da nemate razloga prljavo braniti partiju. Ali, izgleda da sam se prevario.

VL
BE
BeroII
10:54 22.03.2017.

Smradovi, očito vam zainteresirine strane za pojedine teme "dobro" plaćaju na crno kako bi vi brisali njima neodgovarajuće komentare. Prljavi ste da prljaviji ne možete biti. Fuj fuj i samo fuj.

VL
LJ
Little John
21:19 22.03.2017.

U vremenima kad su rađene te zgrade nije bilo ni 30 % automobila koliko ih sada ima. Trebalo bi izgraditi parkirne kuće gdje se mogu unajmiti/ kupiti parkirna mjesta , pa bi imalo smisla naplaćivati kazne na parkiranje na nogostupima i platoima...

VL
HR
Hrabraja
20:30 21.03.2017.

Berol, naravno da ti nije jasno jer nisi bas iz Zagreba. Lakse je pisati kazne i uvoditi naplatu u cijeli grad, nego rjesavati probleme. Ajde lijepo reci tim ljudima gdje da parkiraju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.