Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi
Povratak na članak

Novi dan počeo je dolaskom trenera a potom je uslijedio šok!

Članova Crvenog tima je više pa su Plavi mogli izabrati koga će iz suparničkog tima izbaciti u toj igri. Odlučili su se za Krolu jer je on najjača karika. Crveni su između sebe odlučili da za njih neće igrati Vlatka.

Komentari 4

SU
Sunčica11
23:37 10.04.2017.

dajte prestanite s tim "a onda je uslijedio šok" naslovima. fakat nije takva drama

VL
Avatar eti
eti
14:55 11.04.2017.

Dno dna od emisije i onih koji to gledaju.

VL
PR
prarvat
22:07 10.04.2017.

napokon neki reality koji donosi stvarnu dobrobit natjecateljima. ali nema ovdje komentara jer likovi nisu fensi-šmensi. samo naprijed. pokažite sebi da možete uljepšati svoj život žrtvom

VL
LI
liliZG
15:36 12.04.2017.

To je zapravo prava glupost, ..znači tim ljudima , kojima treba pomoć, umjesto da se ona pruži , nakon kojeg tjedan ih se izbaci je su najmanje skinuli kila ,.. bila bi zanimljivija emisija koja ih potiće cijelo vrijeme nana gubitak kila a ne ovo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.