Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opoziv ministra
Povratak na članak

Mostove ruke ključne za rušenje Zdravka Marića

U Mostu su tajnoviti i ne otkrivaju kako će glasati kada prijedlog za opoziv Z. Marića dođe u Sabor

Komentari 20

ZH
zhecko
18:09 22.04.2017.

Most je izvor političke nestabilnosti !!!!

VL
MI
miso
17:17 22.04.2017.

MOST sada prolazi ili pada!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
17:47 22.04.2017.

cim prije Plenkovic raspise nove parlamentarne izbore moci ce poceti nesto i raditi.ovo s Mostom je samo gubljenje vremena.

VL
Avatar ARENA
ARENA
19:11 22.04.2017.

Ili obrnuto.....Pitanje Marića moglo bi biti ključno za konačno i definitivno rušenje povjerenja mostu.

VL
MA
Malinac
18:28 22.04.2017.

Nista novo pa most je iz neznanja rusio proslu pa iz neznaja rusi i ovu ali u trecoj nece biti mjesta za njih uopce se ne vidi koju politiku oni vode.

VL
DU
Deleted user
23:32 22.04.2017.

ocito je pojedincima socijalizam jos uvijek u glavi.Maric je radio u Agrokoru,a Agrokor je privatna firma koja ima svog gazdu i gazdu ili moras slusati ili otici.Maric je otisao iz Agrokora prije 15 mjeseci,a zasto SDP ne pita svog ministra Lalovca zasto nije sprijecio preuzimanje Merkatora,a od tada Agrokor ide nizbrdo.Troje Slovenskih ekonomista je tada izjavilo da je to pocetak kraja Agrokora i da ce za tri godine propasti,a sto je tad radila Milanoviceva Vlada i ugledni Hrvatski ekonomisti!?SDP, kad je 2011 preuzeo vlast,javni dug je bio oko 60% BDP-a, a kad im je narod dao vritnjaka na izborima 2015 ostavili su javni dug na 87% BDP-a.Maric pocetkom 2016 preuzima ministarstvo financija i javni dug spusta na 83% BDP-a i sad drugovi imaju obraza traziti njegov opoziv,a mostovci kao guske u magli neznaju sto ce!dosli su racuni za struju uvecani za Vrdoljakov potpis na staru godinu 2014,a sto cemo kroz 16g. svi zajedno platiti 9,6 miljardi kuna koje ce Vrdoljak Compani staviti u dzep,o tome se ne pise,a Vrdoljak fantazira da bi Petrov mogao prtom uprijeti u njega da se ga zatvori.

VL
BL
bljak007
22:46 22.04.2017.

Ma nije stvar u rušenju Marića, iz političkih pobuda, već kao financijskog direktora, koji je mešetario u Agrokoru, a sad se pravi nevinašce kao ministar financija, zašto taj isti Marić ne pomogne svim ljudima ,a njih je oko 300000, koji su gladni i bez krova nad glavom, i u blokadi, mnogi 99 % njih nije htjelo i nije ni sanjalo, da će zbog bolesti ili gubitka posla ostati bez krova nad glavom i kruha gladni, pitam vas sve ljubitelje svih stranaka na vlasti i oko vlasti, zar je to takva hrvatska koju ste htjeli? da 100000 mladih se iseli iz svoje domovine, penzionere koji kopaju po kontejnerima, u nadi da će naći koru starog kruha, gladnu djecu po osnovnim i srednjim školama, gladnim studentima? JEL TAKVU HRVATSKU ŽELITE? NE JA SE NISAM BORIO ZA TAKVU HRVATSKU! OPROSTITE ALI AKO STE TAKVU HRVATSKU HTJELI, ONDA UZALUD PALI ŽIVOTI, UZALUD INVALIDI.

VL
TR
Trisestrice
07:54 23.04.2017.

Most je zapravo nitko i nista. Vise HDZ ima akademika, doktora znanosti itd., nego sto Most ima clanova. Ali draga im je vlast pa se moze ocekivati da nece glasati sa SDPom i ostalom bagrom jer bi to moglo ugrozititi njihov polozaj gdje su na vlasti a nista nisu pridonili drzavi. Eto na primjer Ministri Kovacic, Dobrovic, i Sprlje totalni promasaji. Zastupnik Bulj je u istom rangu kao Pernar. Samo suska a od toga nema ama bas nikakve koristi - nije ni komesar Grmoja nista bolji!

VL
ZD
zdepar
17:33 23.04.2017.

most se opet igra vatrom, ali tako se ne kupuju glasovi, ali, ako dalmatinci žele kvalificiranog čarapana bez dana staža, lažnog invalida, koji je silom uzimao od države,novopromoviranog saborskog stručnjaka za sve i svašta, za župana treba im to dati i napredovati će doooo - metkovića

VL
Avatar mama mia
mama mia
08:52 24.04.2017.

Ovaj se dobro snašao u svijetu kriminala pokupio što se pokupiti da ugurao se u HDZ baš me zanima kud će nas ovaj dogurati nedaj Bože tamo gdje je Agrokor stigao u bankrot

VL
BR
Brontops
19:22 22.04.2017.

Pokusaj "rusenja" Marica, ma s koje god to strane dolazilo,a nema argumentiranu podlogu, vec samo politikansko poengtiranje, znaci pokusaj rusenja najkompetetnijeg ministra financija u hrvatskoj povijesti te pokusaj urusavanja stabilnosti hrvatske drzave.

VL
SO
sokodnaranče
22:53 22.04.2017.

Rušenje marića je direktno protiv hrvatske. Covjek dize hrvatsku na noge a oni pričaju o rušenju..

VL
MI
Mimizo
19:51 22.04.2017.

ma treba ići u nove izbore most se očito nije opametio poslije karamarka jer je dobio manje mandata a hdz više tako da bi u novim izborima plenković dobio sigurno još više i imao bi stabilnu vlast

VL
DU
Deleted user
06:51 23.04.2017.

Ministar Marić je sigurno znao kakvo je stanje u Agrokoru isko on to niječe. Problem je u tome što je on dao kredit Agrokoru u Oreškovićevoj Vladi i time pokazao da mu država nije na prvom mjestu. Što ovdje nije jasno??? Nek mi Plenković odgovori.

VL
Avatar dobry
dobry
22:53 22.04.2017.

Čudi me, da se gospodin Plenković, kao pragmatičan političar nije "zahvalio" Mariću još prije mjesec dana!? Ovako će ispasti da će za njegovo (neminovno) odstupanje sa pozicije ministra financija biti zaslužan Bernardić! A MOST-ovci su valjda svjesni da svaka potporaa ministru Mariću znači ujedno i njihovu propast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.