Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJESNO U FRANCUSKOJ
Povratak na članak

Mediji o izborima: 'Veliki prasak'; 'Odzvanjajuća pljuska za politički establišment'

"Ovaj rezultat predstavlja potres čije će posljedice biti dugotrajne", piše katolički list La Croix.

Komentari 7

VE
verica2
09:20 24.04.2017.

Sve je to posljedica ozakonjenja istospolnih brakova i općeg relativizma. Za Marine le Pen glasovali su i oni kojima prije desetak godina to ne bi bilo ni na kraj pameti.

VL
KL
klasika
10:32 24.04.2017.

Da ste čuli s koliko je oduševeljenja u glasu rezultat u Francuskoj na "hrvatskom" radiju jutros komentirala Ana-Bella Leikauff! Naravno da je pozvala notorno pristranog komentatora Damira Matkovića- proislamskog, naravno. Leikauff je bila euforična kao i kad je komentirala nedavnuavnu pobjedu Erdogana. TO sve govori! Izboru su danas na relaciji: Mediji kontra narod. To je jutros u njezinoj emisiji indirektno priznao i Cvrtila.

VL
Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
15:02 24.04.2017.

Emmanuel Marcon - globalisticka zmija i Rothschildov agent.

VL
FU
furest
11:27 24.04.2017.

koja je razlika izmedju Hollanda i Marcona , Marcona ima 25 god stariju zenu od sebe a Hollanda je zena vec ostavila a sve drugo je isto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.