Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reli majstorica
Povratak na članak

Mama mi je rekla da vezem goblene, ali moj život su auti

Probala sam svašta. Kupila sam si i ribički štap, role, stolčić, pokušala... Nije to za mene... Krenula sam voziti iz gušta i hobija i zato danas vozim. Planiram to i nastaviti zahvaljujući Ciaku koji me podržava i slaže auto. Mislim da imam šanse za bolji rezultat - kaže Gorana Hunić

Komentari 1

MA
Marko7777
20:21 15.03.2017.

Svaka cast,treba to sve uklopiti.Ali kad nesto volis nista nije tesko.Ima zena koje stvarno super voze,a ima antitlenata kod oba spola koji su opasnost na cesti,npr moja sogorica.Testove iz prve polozi a voznju od 15puta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.