Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El Clasico
Povratak na članak

Luka Modrić pred kamerama otkrio svoju veliku želju

Bilo bi lijepo pobijediti pred svojom publikom protiv vječnog rivala - dodao je 31-godišnji vezni igrač

Komentari 4

Avatar oliver 7
oliver 7
13:02 23.04.2017.

To legendo nasa...sve ih razvali

VL
HR
hrvatin
20:24 23.04.2017.

Barcelonu sudci unistili ovu godinu.Onaj Barcelonin krvnik koji je istjerao bez veze Neymara(tri utaakmice neigranja za dva zuta!?Manje bi dobio da je ubio covjeka)da ne moze igrati danas,i danas sudi tako da se moze ocekivati nova velika pljacka.Real nikada pokraj Barcelone ne moze dobiti prvenstvo igrom na posteni nacin.Hrvati navijaju za madrid koji a ne za kataloniju koja se kao i Hrvatska nekad,bori za slobodu.Dao Bog da ih Barcelona razvali danas kao i lani sa 4,5 komada.Bayerna su pokrali na najsramotniji nacin jer drugacije neznaju,Barceloni je ukradeno barem 15 bodova u La ligi.

VL
RO
Robinhood3
06:55 24.04.2017.

ocito ce to morati jos dugo cekati.😂

VL
MU
muh
20:00 23.04.2017.

Lukica oče da se kiti tudžim perjem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.