Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buka oko snimanja filma
Povratak na članak

Kad su opremu dobili Kusturica i Jolie, što ne bi Vrdoljak za ‘Generala’

Nakon dizanja prašine oko filmova “Lijepa sela lijepo gore”, “U zemlji krvi i meda”, “Grbavica”, “Neprijatelj”, “Na mliječnom putu”..., ovih se dana buka podigla oko snimanja filma “General” Antuna Vrdoljaka u Livnu i njegovoj okolici.

Komentari 9

Avatar Idler 3
Idler 3
15:34 04.03.2017.

Malo pojašnjenje, general ni kriv za nekakvo zmišljeno "protjerivanje" al ne zato kaj je oslobođen neg zato kaj su hrabri krajišnici sami utekli....unaprijed isplanirali, uvježbavali i na kraju to i napravili !!!

VL
ME
Meter
15:24 04.03.2017.

Kako li će proći (umjetnička) istina...

VL
TA
taxiico
08:08 05.03.2017.

pa protjerao ih je iz Hrvatske jer su bili odmetnici i teroristi i u čemu je problem? a da se to dogodilo u U.S.A. već bi bilo snimljeno stotine filmova

VL
DU
Deleted user
22:54 05.03.2017.

Slaven je sve rekao. Ispravno i pošteno.

VL
JO
josipmacek
12:28 17.04.2017.

milošervić im je sam najbolje rekao pobegli ste ko zečevi u knin se nije moglo ući s tri srtane pobegli ste i prije kontakta s hrvatskom vojskom- i dalje nastavlja imali ste avijaciju i svu silu tehnike a vi ste ste pobegli <<ov je za njih rekao milošević i ako se to bude snimsalo neće se moći izbijeći humanost hrvatske vojske puni trakktori pokradenih stvai robe tehnike novca sve ste odnili u srbiju a vidili ste što je sad srbijanska snaša odnila i ostsali hrvati iz vukovara sramite se prebrekavci-

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.