Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLANA JASNA PORUKA
Povratak na članak

Je li Europska unija zaboravila Balkan?

„Mi ne odstupamo, već stupamo na Zapadni Balkan", poruka je predsjednika Europske komisije Jean-Claudea Junckera

Komentari 10

ME
Meter
18:35 12.03.2017.

Balkan je propio i prokartao svoju šansu, ne tako davno

VL
DA
daniloobradoviic
18:38 13.03.2017.

Balkan tumara po starom ,bolje reci njegovi narodi .Iako deo Evrope ,geografski u zivotnom smislu daleka Afrika .Balkanskim drzavicama je potrebno potpuno STARATELJSTVI /SKRB ,kako bi se trajno zacementirao mir .

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:56 13.03.2017.

prije je balkan zaboravio na uniju nego obratno. a i koga briga za propale zajednice tipa eu-a?! u konačnici, i rim je propao, a bio je najmoćnije carstvo ikada. i sad da vjerujemo da je unija nešto tolko dobro, jer jer je nadnacionalno, u europi, koja počiva na narodima, naciji?! hajde malo šetajte dalje. ne postoji u uniji ništa stabilnog ni dugoročno održivog. igrati se igrica sa pomoćima siromašnijim članicama, kao jedinim vezivnim elementom?! halo, pa mi smo to prošli sa kosovom, svi izdvajali za to dolje, i što sad, nakon svega što rh ima od toga? što nismo sebi tvornice gradili, naši tajkuni bi imali još više za prisvojiti sebi, al opet, tu bi bilo, tubi narod od toga išao na kraju imao neku korist. što imamo od fonda za nerazvijene, tj- za kosovo? netko tu piše o balkancima ko prevarantima... hm, ajd mi neka taj onda pojasni stavke ugovora koje su ameri sa srbima zaključili, a u vezi kosova. rezolucija un-a, koja govori o povratku srpske vojske na granice kosova i albanije. koji ugovor, sporazum, su amerikanci ispoštovali?

VL
AA
aabbcc
18:28 12.03.2017.

Nije ali kad Polumjesec moze biti Zelen , more i Petokraka Zuta.

VL
TZ
tomislav zupanja
16:28 10.03.2017.

Balkan je bio u zajednici i prije eu i to se nije odrzalo jer se nije svidjalo zapadnim silama da nebi bili napredniji i bogatiji od njih.Zato su od ovih drzava na Balkanu napravili lopovske i nakaradne drzave pune korupcije i prevaranata.

VL
MM
m.muharremi
09:57 11.03.2017.

Ako se rječ BALKAN raščlani na BAL i KAN i ako rasclanjene nove rjeci prevodimo sa turskog na hrvatski , rječ BAL znaci MED i rječ KAN znaci KRV ili , BALKAN bi u prijevodu značilo MED i KRV

VL
DA
Dada24
14:22 11.03.2017.

Muhharemi. Pusti turski. Sta ti znas sta je med. Ti bi volio da balkan ima naziv. KEBABKAN

VL
DA
Dada24
23:29 10.03.2017.

Niko nije napravio. To je u genima. Oduvjek smo bili prevaranti. Lisije nacije ne postoji. Mozda samo Grci. Znam o cemu pricam. Proputovao i zivo svukuda po svjetu. Kad cujem nas jezik, bjezim. Sad i prije 30 god. Ljep pozdravv mozda ti nisi balkanac. Haha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.