ISIL zaprijetio odsijecanjem glave hrvatskom zetu iz Siska
David Haines porijeklom je iz grada Pertha u Škotskoj. Draganu Prodanović Haines oženio je 6. studenog 2010. godine. Par je dobio i kćer te je neko vrijeme živio u Sisku
Komentari 61
o,jadan čovjek,nema mu spasa......pa čiji god zet bio...
Želim ovom čovjeku i njegovoj obitelji svako dobro i da ga se izvuče iz tog pakla, ali...nažalost ni sam ne vjerujem da je to moguće. Inače što se tiče ovih pisanja o hrvatskom zetu opet iskrivljavanje jer u glasniku sisačko moslavačke županije od 29.04.2011pod SDP stoji i ime Dragana Prodanović Haines i pod nacionalnost "neopredjeljena". Dakle to je javno objavljen dokument dostupan na internetu i nije stoga nikakva tajna. Potpuno je nevažno tko je čiji zet u ovom slučaju jer se radi o nagovještaju izvršenja jednog od najgnusijh činova koje ljudsko biće može napraviti drugome ako se zanemari da izvršioc uopće ičime zaslužuje da ga se svrsti u ljudski rod.
britanaci su poznati po svom "humanitarnom" radu još od davnina ... gdje god dođu samo gledaju kako bi pomogli tamošnjim ljudima ... majka tereza je prema njima sebična i pohlepna gadura koja samo gleda svoj interes i gazi sve bez milosti
Zao mi je covjeka ali to je rizik posla koji obavlja recimo to tako... A koliko vidim ozenio je srpkinju, a obnavljao je srpske kuce... tako standardno za Engleze.
e, taj će biti spašen onda kad "britanska vlada radi sve da ga spasi"...onako kako smo mi bili spašeni '91 po raznim tzv. "mirovnjacima", po "sir"-ovima i "lord"-ovima koji su se tu šetali, slikali, jeli, pili.. i zarađivali masne pare, dok smo mi ginuli...a oni se nadali da će što duže trajati kako bi mogli još više zaraditi...
za vrijeme Opijumskih ratova u Kini, Britanci su također imali svoje humanitarce tamo i oni su morali glupe Kineze uvjeriti snagom oružja kako moraju i dalje kupovati velike količine opijuma od Britanaca jer je to baš super za njih ... pa nećete valjda milijardu Kineza ostaviti bez droge na cjedilu ... o bože, kako su samo nehumani ti Kinezi
Čovjek nije hrvatski zet.
hrvatski zet ahahah ... da je muz hrvatice nebih nitko ni prdnuo zbog njega, ma cak da je hrvat RH mediji nebi digli ovoliku prasinu. ne ne , radi se o zetu nebeskog naroda.
Očito je tamo po istom poslu po kojem je bio i u Hrvatskoj. Špijun! Ako je tako, onda je svjestan rizika svog posla.
Moz mislit svadjaju se ciji je zet kao da to neku ulogu igra... covjek je ...
Moze on sutra doma - "Cijena? Prava sitnica." Jedini problem sto UK vlada nikada ne placa otkupnine, cak ni po cijenu zivota.
Opasnije je komentirati na vecernjem dok pravovjerni moderator budnim okom pazi. Naravno ne smeta ga sto se pljuju u ovom slucaju Amerikanci, pa onda odgovaramo u ovom slucaju rjecima, a mozemo i drukcije....mailom urednistvu.
David Cawthorne Haines je bivši profesionalni vojnik, do današnjeg dana navjerovatnije obavještajac, upitno je šta je i za koga je radio u Hrvatskoj, također je bio u Libiji, Sudanu, itd. Humanitarni rad je naravno pokriće, ali svejedno mi je žao te osobe pošto su ga dohvatile islamističke hijene.
Nema mu spasa na žalost svih a posebno njegove obitelji. ISIL su zvjeri najgore na svijetu.
Spašavati će ga elitna britanska postrojba SAS... možda je gospodin Haines i nešto više od humanitarca i hrvatskog zeta, možda MI6?
cini mi se da hrvatski zet nije u Siriju isal na izlet, isto k'o i u Sisak...
Doći će vrijeme (kad tad) da će netko odsijeći glavu zmiji zvana ISIL....Pravda je spora ali dostižna...
spasit ce ga kao sto su spasili Hrvate na Bleiburgu
Kakav naslov, hrvatski zet? Covjek ima ime i prezime, to je dosta a ne nekakav i neciji zet.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Treba poslati Vesnu Pusić "ministarku spoljnih dela" neka osobno zamoli teroriste da puste "našeg" zeta.