Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušavaju ga izbaviti
Povratak na članak

ISIL zaprijetio odsijecanjem glave hrvatskom zetu iz Siska

David Haines porijeklom je iz grada Pertha u Škotskoj. Draganu Prodanović Haines oženio je 6. studenog 2010. godine. Par je dobio i kćer te je neko vrijeme živio u Sisku

Komentari 61

IB
ibrinajaruga
14:06 03.09.2014.

Treba poslati Vesnu Pusić "ministarku spoljnih dela" neka osobno zamoli teroriste da puste "našeg" zeta.

VL
žič
13:58 03.09.2014.

o,jadan čovjek,nema mu spasa......pa čiji god zet bio...

VL
divide et impera
14:36 03.09.2014.

Želim ovom čovjeku i njegovoj obitelji svako dobro i da ga se izvuče iz tog pakla, ali...nažalost ni sam ne vjerujem da je to moguće. Inače što se tiče ovih pisanja o hrvatskom zetu opet iskrivljavanje jer u glasniku sisačko moslavačke županije od 29.04.2011pod SDP stoji i ime Dragana Prodanović Haines i pod nacionalnost "neopredjeljena". Dakle to je javno objavljen dokument dostupan na internetu i nije stoga nikakva tajna. Potpuno je nevažno tko je čiji zet u ovom slučaju jer se radi o nagovještaju izvršenja jednog od najgnusijh činova koje ljudsko biće može napraviti drugome ako se zanemari da izvršioc uopće ičime zaslužuje da ga se svrsti u ljudski rod.

VL
VJ
vjerovnik
14:12 03.09.2014.

britanaci su poznati po svom "humanitarnom" radu još od davnina ... gdje god dođu samo gledaju kako bi pomogli tamošnjim ljudima ... majka tereza je prema njima sebična i pohlepna gadura koja samo gleda svoj interes i gazi sve bez milosti

VL
USA
14:30 03.09.2014.

Zao mi je covjeka ali to je rizik posla koji obavlja recimo to tako... A koliko vidim ozenio je srpkinju, a obnavljao je srpske kuce... tako standardno za Engleze.

VL
HR
hrvatska91
15:53 03.09.2014.

e, taj će biti spašen onda kad "britanska vlada radi sve da ga spasi"...onako kako smo mi bili spašeni '91 po raznim tzv. "mirovnjacima", po "sir"-ovima i "lord"-ovima koji su se tu šetali, slikali, jeli, pili.. i zarađivali masne pare, dok smo mi ginuli...a oni se nadali da će što duže trajati kako bi mogli još više zaraditi...

VL
VJ
vjerovnik
14:20 03.09.2014.

za vrijeme Opijumskih ratova u Kini, Britanci su također imali svoje humanitarce tamo i oni su morali glupe Kineze uvjeriti snagom oružja kako moraju i dalje kupovati velike količine opijuma od Britanaca jer je to baš super za njih ... pa nećete valjda milijardu Kineza ostaviti bez droge na cjedilu ... o bože, kako su samo nehumani ti Kinezi

VL
plimni_val
14:49 03.09.2014.

Čovjek nije hrvatski zet.

VL
Deda.Mraz
15:46 03.09.2014.

hrvatski zet ahahah ... da je muz hrvatice nebih nitko ni prdnuo zbog njega, ma cak da je hrvat RH mediji nebi digli ovoliku prasinu. ne ne , radi se o zetu nebeskog naroda.

VL
Django
14:01 03.09.2014.

Očito je tamo po istom poslu po kojem je bio i u Hrvatskoj. Špijun! Ako je tako, onda je svjestan rizika svog posla.

VL
L0
luena 01
14:10 03.09.2014.

Moz mislit svadjaju se ciji je zet kao da to neku ulogu igra... covjek je ...

VL
BA
Banirat
14:25 03.09.2014.

Moze on sutra doma - "Cijena? Prava sitnica." Jedini problem sto UK vlada nikada ne placa otkupnine, cak ni po cijenu zivota.

VL
USA
14:33 03.09.2014.

Opasnije je komentirati na vecernjem dok pravovjerni moderator budnim okom pazi. Naravno ne smeta ga sto se pljuju u ovom slucaju Amerikanci, pa onda odgovaramo u ovom slucaju rjecima, a mozemo i drukcije....mailom urednistvu.

VL
EN
enigma898
16:09 03.09.2014.

David Cawthorne Haines je bivši profesionalni vojnik, do današnjeg dana navjerovatnije obavještajac, upitno je šta je i za koga je radio u Hrvatskoj, također je bio u Libiji, Sudanu, itd. Humanitarni rad je naravno pokriće, ali svejedno mi je žao te osobe pošto su ga dohvatile islamističke hijene.

VL
ZA
zahira45
14:04 03.09.2014.

Nema mu spasa na žalost svih a posebno njegove obitelji. ISIL su zvjeri najgore na svijetu.

VL
brk2101
15:59 03.09.2014.

Spašavati će ga elitna britanska postrojba SAS... možda je gospodin Haines i nešto više od humanitarca i hrvatskog zeta, možda MI6?

VL
DE
debelisef
17:32 03.09.2014.

cini mi se da hrvatski zet nije u Siriju isal na izlet, isto k'o i u Sisak...

VL
bosanac1951
14:14 03.09.2014.

Doći će vrijeme (kad tad) da će netko odsijeći glavu zmiji zvana ISIL....Pravda je spora ali dostižna...

VL
esacesdavidis
16:08 03.09.2014.

spasit ce ga kao sto su spasili Hrvate na Bleiburgu

VL
VA
vadis
16:13 03.09.2014.

Kakav naslov, hrvatski zet? Covjek ima ime i prezime, to je dosta a ne nekakav i neciji zet.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.