Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovarska bolnica
Povratak na članak

Imenovanje Zorana Seleša, ekonomista iz Elektre, golemo iznenađenje

Seleš od 1995. godine radi u bjelovarskoj Elektri i nema nikakve veze sa zdravstvom

Komentari 2

Avatar branko.stojkovic.92
branko.stojkovic.92
23:43 03.08.2016.

Zoran Seleš je upravo izabran na tu funkciju - kako bi sakrio sve kriminale u općoj bolici u Bjelovaru. Godinama se ti kriminali sakrivaju i ne idu u javnost. A ovakav odabir da i dalje javnost neće doznati što se dešava u bolnici. Priča se po ulicama grada Bjelovara, da Seleš nije sposoban da obavlja tu dužnost na koju je imenovan. Da je imao knjigovodstvenu firmu koja je propala. između ostaloga Zoran Seleš je radio na srednjoj školi kao profesor a i tu se baš nije dokazao.

VL
MU
MUUBARAK
14:38 10.10.2014.

Znam čovjeka. Svestran i načitan tip,dobar ekonomist. Meni se čini dobrim odabirom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.