Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rast stope slobodnih mjesta
Povratak na članak

Hrvatska među zemljama EU s najvećim rastom stope slobodnih radnih mjesta

Stopa iskazuje udio slobodnih radnih mjesta u ukupnom broju radnih mjesta i pokazatelj je usklađenosti ponude i potražnje na tržištu rada

Komentari 2

DU
Deleted user
13:19 21.03.2017.

Nigdje ne piše koliko je poslodavaca koji ne isplaćuju plaće, koji zapošljavaju na određeno po 3 mjeseca pa u nedogled, koji isplaćuju plaću na ruke, koji ne plaćaju prekovremene i slične gadosti. Imali i toga u toj vašoj evropi???????

VL
DU
Deleted user
15:57 21.03.2017.

je biti ce to sve veci problem....jer svi koji zele raditi i za to biti posteno placeni OTISLI SU TRBUHOM ZA KRUHOM.:) dakle onaj tko zeli postenog radnike mora platiti radnika bitno vise....zivjelo jedinstveno eu trziste:)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.