Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga strana nasilja
Povratak na članak

Hillary je godinama zlostavljala Billa Clintona, a Roberta De Nira je supruga često znala 'počastiti' pokojom pljuskom

Bill Clinton nije jedini predsjednik-žrtva: supruga je tukla i Abrahama Lincolna. Nastradao je čak i Stephen Hawking, koji je nakon bračne svađe završio u bolnici

Komentari 6

NE
Nenadjebivi
10:16 24.04.2017.

Problem je što se uopče ne govori ili jako malo o fizičkom zlostavljanju žena nad muškarcima kojega ima isto jako mnogo , o onom psihološkom u kojem definitivno prednjače i koji zaista zna biti gori od fizičkog neću ni govoritii , prvo mi pada na pamet ona jedna tv emisija koju sam gledao prije par godina gdje su jedan par u javnosti snimali skrivenom kamerom , naime žena je počela tuči muškarca i nitko nije tom napadnutom muškarcu priskočio pomoči ili zaštiti ga od pobješnjele žene nego su se neki još i smijali i zapravo sprdali s tom situacijom, ona njega mlati i mlati na trgu prepunom ljudi i nitko ništa , e to pokazuje naš odnos prema takvoj situaciji , naravno u obrnutoj situaciji gdje je muškarac počeo tuči ženu odmah su priskočili brojni prolaznici njoj u pomoč . Problem je što mnogi muškarci koji trpe fizičko zlostavljanje od žena se boje to prijaviti policiji zbog srama kao i povjeriti se najbližim prijateljima ili rodbini i onda radije trpe to godinama nego li da ispadnu nekakvi slabići koje tuku žene odnosno predmet sprdnje i ismijavanja okoline koja tako najčešće reagira .

VL
MI
miso
09:47 24.04.2017.

Da čovjek ne povjeruje!

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
09:48 24.04.2017.

Sve je to donekle normalno,nekima to možda i treba jer su mazohisti.

VL
Avatar Ljudozder Vegetarijanac
Ljudozder Vegetarijanac
11:06 24.04.2017.

Ja svojoj ženi tu i tamo opalim šamar ali tek da se zna tko je muško u kući. Mislim da kad bi podigla ruku...ajme ostala bi bez. Na žalost , moram reći ali Hrvatice nisu više kao nekada. Naše majkee i bake su bile drugčije. Ove su jeftino emancipirane , jel naše uz emancipaciju nisu stekle i radne navike i previše izvoljevaju pa ih se mora dovoditi u red. Kod mene su uvijek u obitelji svi učili i radili na žalost moja žena ništa od toga a želi biti emancipirana uz sve jos je i jako konzervativna što joj ne ide uz emanc. i drzi se stalno crkve sto mi ide na zivce jer sam zakleti liberal i pobornih slobodnih misli. Dok ona djecu uči da brinu što će svijet reći , ja ih učim da uvijek budu open mind i kazu sebi i svijetu što žele.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.