Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Evo tko su najveći donatori za bolesnu Marijetu Bugarin (11)

Ukupno je dosad za Marijetino liječenje u SAD-u prikupljeno nešto više od 300.000 kuna, a nedostaje još toliko

Komentari 4

KL
klara2
07:22 27.11.2014.

pročitala članak prekjučer u Večernjem i okrenula očima... iz puno razloga, a najviše zbog netočnosti podataka - u članku piše da je OŠ ANG uplatila 5391 kn... a samo u dva dana Nemčićevog sajma prikupljeno je 34 699 kuna i UPLAĆENO na račun udruge !!!, a uplaćeno je i kasnije (od strane škole ANG)... OŠ V. Nazor iz Križevaca je uplatila 6246 kn, OŠ Đuro Ester je isto među donatorima no ne znam iznos... oni u članku nisu ni spomenuti... objektivno informiranje? pitam se kome je u cilju iznositi netočne podatke ako se zna da su ljudi vrlo osjetljivi jer se ne zna kuda odlaze novci od donacija (sjetimo se samo cirkusa s poplavom u Slavoniji)...

VL
EV
evropljanin
17:39 25.11.2014.

koliko je donirala katolicka crkva?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.