Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imanje na bubnju
Povratak na članak

Dvorac je vaš za 8,1 milijun kuna

Na prodaju idu dva dvorca. Sređeni Šaulovec u Črešnjevu i nešto derutniji Križovljangrad u Cestici. Cijena im je gotovo ista.

Komentari 23

DU
Deleted user
10:01 24.03.2017.

grad varazdin u dogovoru sa opcinom bi trebali preuzeti odgovornost o tom kulturnom objektu iz razloga kriminalne privatizacije te kao i ostalih firmi koje je posjedovo kriminalno ovaj gospodin ,umjesto da ga slikate u zatvorskoj celiji vi ga slikate pred dvorcem kao kralja ,varazdin bi trebo imati jedan takav objekat za turisticku promidbu kao i tradicionalni spancir fest koji bi se trebo prosirit van centra a ne samo u centru pa bi to bilo mnogo vise interesantno posjetiteljima no to ce odluciti turisticki strucnjaci u varazdinu sto se tice cijele firme i nju bi trebo uzeti grad ili mirovinsko kao sto je to i nekada bilo prije kriminala i otvoriti nova radna mjesta u svom gradu kao i razvoj gospodarstva o tome bi trebo razmisljat gradonacelnik ,postoje mogucnosti za financiranje iz unije za takove projekte ali to nije na meni da odlucujem ,mislim da bi se to trebalo rijesiti na nivou zupanije i grada ,a ne opet srljat u preprodaju nekom novom kriminalcu .prisjetio se da je vaazdinka imala 250 zaposlenih a i koperante koji bi se mogli udvostruciti u ovom kraju i potaknuti gospodarstvo i poljoprivredu kao i tovilista ,vocarstvo i povrtlastvo jednom rijecju sve i postati prepoznatljiv brend na vratima eu

VL
KR
krizevcifranc
09:05 24.03.2017.

To isto primijeniti i na Todoriču i počet isplačivat dobavljače a ne im otpisivat prodanu robu gazdi (haha propali gazda).

VL
BZ
bzendra
09:46 24.03.2017.

Pa jel dvorci nisu kulturna Hrvatska bastina, da se mogu samo tako prodavati???

VL
DA
danijelrukavina4
11:47 24.03.2017.

Počelo je, počelo. Gosp. Hudoletnjak, hvala što ste uredili dvorac. Nadam se prema smjernicama restauratora i konzervatora, a ne "po svome". Koliko vidim na slikici imate oko 6-7 "banki". Skužili ste da vam dvorac uopće ne treba. Ustvari, trebao vam je za "impresioniranje" idiota koji su vam govorili kako ste vi sposobni, pravi gazda i tako to. Uostalom, znate i sami. Što da vam ja pričam. E onda, malo po malo, pomalo shvaćate, da kad ste se rodili, ništa niste donijeli sa sobom, a i sada kada ćete za možda 1-2 "banke" otići sa ovoga svijeta, isto tako ništa nećete moći ponijeti sa sobom. Dvorac će na žalost, morati ostati. Ja vam predlažem da ga za 1 kunu lijepo prodate općini. Bar bi ostalo lijepo u sjećanju.

VL
Avatar Vuk-sljemenski
Vuk-sljemenski
15:49 24.03.2017.

Svaki tajkun po dvorac! Svim tajkunima Hrvatska! Hrvatski dvorci na rasprodaji! Hrvatska džaba! Što s kmetovima?

VL
DA
Dadeaux
13:26 24.03.2017.

Nakon što je Hudoletnjak boravio u Šaulovcu, taj bi dvorac trebalo temeljito raskužiti, a onda pozvati i nekog dobrog egzorcista.

VL
JU
juma
10:46 24.03.2017.

Zanimljiva cijena, mora postojati neka kvaka.

VL
VO
vorda400
11:26 24.03.2017.

Zanimljiv je bio zakon kojim se mogla kupovati drzavna imovina posto su dvorci izgubili prave nasljednike a i vecina nasljednika su bili hohstapleri pa su rasprodali sve zivo a sad se uz dvorce veze i privatizacija 90ih kad ce krenuti LUSTRACIJA tog rezima cca za 100g???

VL
DU
Deleted user
12:03 24.03.2017.

Tja, kaj se more. Tajkunski stručnjak Hudoletnjak Ivek propao je nakon kolege si po tajkunštini Jakopec Mladena a prije istovrsnog kolege si Todorić Iveka. Ta tajkunština nekako nije baš dugovječna. Kako imetak brzo dođe, još brže ode.

VL
VI
viviann
16:33 24.03.2017.

Opet netko nije placao pricuvu?

VL
ZA
ZAGORECTENEJ
10:39 24.03.2017.

Jeftino, samo tko ce se usuditi kupiti posjed, koji je pripadao mafiji?

VL
AA
aabbcc
13:28 24.03.2017.

Nazidati jos dva kata na starudiju i smjestiti beskucnike pa da bude konacno kulturno dobro za narod.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.