Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krv nije voda
Povratak na članak

Dramatična domaća svakodnevica koja obara sve rekorde

– Da bi netko dobio ulogu u epizodi serijala “Krv nije voda”, mora pokazati prirodni talent za glumu, volju da radi s produkcijskim timom u usvajanju uloge i karaktera lika i da posveti tome nekoliko dana – kaže Igor.

Komentari 4

PA
palma123
11:00 27.11.2011.

TV sranje i udarac u prepone inteligenciji.

VL
KF
kfuntak
11:49 27.11.2011.

Upravo suprotno. Neuvjerljiva gluma i produkcijska nesavršenost su najjači aduti serije. Zanimljivo je da se zapravo često pojave laici koji ulogu odglume uvjerljivije od glavnih protagonista naših filmova i sapunica.

VL
MC
milos-ciric
14:41 10.10.2016.

Super je serija 🌟🌟🌟🌟🌟

VL
RS
robert.strilic
07:01 18.04.2017.

Stvarno je žalosno da netko u ovoj seriji kaže kako osobe koje im glume ima prirodni talent... evo npr. ova izjava: "Da bi netko dobio ulogu u epizodi serijala “Krv nije voda”, mora pokazati prirodni talent za glumu" Ako jee užasna gluma i očitost da se glumi prirodni talent onda stvarno BRAVO! I što je najbolje sve se snima u jednom pokušaju, ovi zajebu tekst, a ovi umjesto da idu ispočetka samo dopuste da se isprave i nastave dialog... i to bi kao trebalo biti realno... netko kada nešto priča i kada prigovara sigurno se zato kaj je živčan zajebati oko toga što želi reći... toliko sam toga primjetio da je za plakati... al' gluma je vrh propasti... umjesto da kažete "stop" ajde to malo bolje kaži da zvuči prirodnije, a ovi ne drito kužiš da se glumi... Naućiš tekst jednostavno i govori ga kako spada, a ne da mi tam pazit u glavi što moraš dalje reći i onda mi tak mutavo izgovaraš, zato se i scenarij ući da ga napamet znaš za tu i tu scenu koju radiš tog dana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.