Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grad postavio 17 pametnih klupa
Povratak na članak

Dok tramvaj čekaš, surfaš i puniš bateriju

"Steore" imaju noćno svjetlo i hlađenje sjedala tijekom ljeta

Komentari 9

Avatar fredi
fredi
12:05 23.03.2017.

Svaka čast! Iskreno se nadam da hahari ove klupe neće brzinom svjetlosti devastirati!

VL
ZZ
zzz
14:10 23.03.2017.

Bravo!!!!

VL
BA
Banderasjezakon
15:43 24.03.2017.

svaka čast gradonačelniče

VL
RP
rpzagreb
18:38 24.03.2017.

Sve što grad i građani trebaju je nova osoba koja će voditi grad. Ovo je dobra stvar ali samo kap u moru silnih besmislenih, glupavih projekata i ideja koje su sprovedene i učinile seosku palanku od grada. Inače, jučer samam bio na Bundeku i klupa ne radi i samo je dekorativnog tipa.

VL
TR
tragurion1954
18:56 24.03.2017.

Ma super, samo je pitanje koliko to košta??? Zna se tko plaća! Škole ne mogu dobiti ni običan ideo nadzor, o portiru mogu sanjati, a ovdje se razbacuje lova... kao i za bicikliste koji su sa svojim stazama na pješačkimim trotoarima zapravo postali teroristi po cijelom gradu.

VL
VI
Vito
07:39 24.03.2017.

Nigdje cijena ____________ Kad je već promidžba, zašto nije do kraja??? _________ Koliko nas koštaju takve klupe??? __________ Znam da nas "obične" klupe poput onih na Zrinjevcu koštaju oko 500 kuna po komadu. ___________ A za ove nas nitko niša nije niti pitao, samo su nam uzeli novce, kupili i postavili. ______________ Pravi "demokratski" način "poslovanja".

VL
VI
Vito
07:35 24.03.2017.

ne mogu se zaobići ni da se žele jer svojim LED svjetlima, pogotovo noću, ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: A što o tome misle ekolozi???? ____________ Što je sa svjetlosnim zagađenjem??? ___________ Nemam ništa protiv klupe, ali svjetlo koje noću "tjera mrak" zagađuje prostor i tjera noćne životinje tražiti druga staništa. ____________ Zaboravljamo da nismo sami na svijetu, da postoje i druga živa bića s kojima dijelimo ovaj treći kamenćić od Sunca.

VL
VI
Vito
07:43 24.03.2017.

omogućeno je žično i bežično punjenje uređaja, besplatni pristup internetu, :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: A što je s "onim opasnim zračenjima" koja su se pojavila svaki puta kad se postave antene davatelja usluga pokretnih brzoglasa??? __________ Ovdje sjediš na klupi iz koje BEŽIČNO puniš svoj pokretni brzoglas ________ Znači da si "bežično" zračiš i genitalije.

VL
NI
Nikomah95
12:04 23.03.2017.

Hvale vrijedan projekt, no ipak, klupe su postavljene uglavnom na mjestima sa ionako besplatnim wi fi-jem...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.