Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varga potvrdio
Povratak na članak

Branitelji zadovoljni: U Zaboku ustrojena Veteranska bolnica

Đ. Glogoški nada se da će ministar Varga po iskustva u Ameriku putovati s novim ministrom branitelja

Komentari 22

DO
doktorica
20:21 06.11.2014.

od dekubitusa obolijevaju i drugi pa ih zbog toga ne primaju u bolnicu ,a što se tiče liječenja u toplicama na teret HZZO-a,ljudi to ne mogu dočekati i plaćaju sami.

VL
NV
novo vriijeme
20:51 06.11.2014.

Vetaransku bolnicu je trebalo osnovati davne 1995 i meni je drago za branitelje... ima jedno samo. Ako se njima da bolnica onda će ova usluga biti uskraćena drugim građanima. Stoga Varga proširi horizonte i počni projekt gradnje veteranske bolnice jer Hrvatska je zaslužna članica NATO-a i sigurno se mogu značajna sredstva namaknuti iz medjunarodnih i EU fondova, sigurno se može lobirati kod NATO-a i amera za ovakvu gradnju. Onda neka bude bolnica za sve veterane i one koji ratuju danas po svjetskim ratištima, tako bi branitelji imali društvo i profesionalnih vojnika. Znači treba skupiti moćan tom koji može napisati moćan projekt zanimljiv međunarodnoj zajednici

VL
BJ
Bjelovar112
21:25 06.11.2014.

Pa nista bes Zagoraca dva su predsjednika bila iz Zagorja

VL
OL
olrajt
21:19 06.11.2014.

...svi putovi vode u krapinsko zagorsku županiju ,i to doslovce pred kuču hajdaša....tamo je utvrda vlade i predsjednika.....nažalost!!!!!...eeeeeedragi moji zagorci!...pamet vglavu bi bilo dobro deti!!!!

VL
SA
santos008
22:59 06.11.2014.

Milanovicu ,narod i branitelji su u pravu .Kako si smjenio Jovanovica i Ostojica ,nemas vise problema u ova dva ministarstva

VL
Avatar stomih
stomih
19:23 06.11.2014.

Zar ne bi trebalo pisati u naslovu da su branitelji ZADOVOLJNIJI? Zadovoljni mogu biti tek nakon ostavki i promjene smjera..

VL
DU
Deleted user
20:49 06.11.2014.

Zdravlje je univerzalna vrednota i NIČIJE nije važnije. Ne postoje zasluge kojima se nečije zdravlje stavlja ispred drugih! Jasno da postoje različite potrebe za dijelove neke populacije, ali ovdje se ne radi o specijalnoj bolnici za neku bolest ili stanje, nego za dio populacije. Djeca s cerebralnom paralizom, sarkomima, karcinomima i leukemijom su daleko zahtjevnija skupina. Na što liči bolnica u Klaićevoj? Sramota!

VL
DU
Deleted user
08:01 07.11.2014.

Sve bolnice treba pretvorite u braniteljske bolnice jer njih je 500.000 tisuća, pa se tu nađe i njihovih žena i njihove djece i njihovih roditelja i rođa pa se na taj naćin potroši 20 milijardi za zdravlje jednakijeg dijela naroda, a što se tiče ostalih ima jako puno privatnih doktora kod kojeg se može liječiti stoka sitnog zuba. Ako nema novca za plaćanje, pa neka krepa kad se nisu borili kad je bilo vrijema jamljenja.

VL
SS
snjezana.surbek.5
18:53 08.11.2014.

Ministar Varga tog dana u Općoj bolnici Zabok gubio je vrijeme i smetao nama pacijentima, a o tome što je on rekao, mogu vam reći da sam imala "čast" čuti da 3 puta nije mogao izreći pred kamerom na ulazu u bolnicu jednu jedinu rečenicu i tu je imao napisanu i držao je u ruci ispod kamere. Izgleda da čovjek nezna čitati. Stvarno smo duboko pali kad nam je to jedan od ministara.

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
20:43 06.11.2014.

Od svega ništa.Kukurikavci vrte branitelje oko maloga prsta.Predsjedniku udruge gardijskih postrojbi pitanje što je ta udruga učinila za gardiste NIŠTA.Dopustili su od početka da se gardisti iz gardijskih brigada u zakonu izjednače s domobranima kuharicama logističarima.Sramota je da pripadnik npr.11 ili 4.gardijske brigade ima istu mirovinu kao kuharica u vojarni ili pričuvni policajac.Srozali ste ugled gardijskih brigada na nulu i dopustili da su u zakonu svi branitelji isti.Kako može logističar ili pričuvni policajac imati ista prava kao specijalni policajac pripadnik elitne gardijske brigade.Gardijske postrojbe i specijalci su imali intenzivnu obuku kad nisu bili na bojišti specijalistička središta poput Gavrana u Šepurinama ......Bojna Frankopani itd.Vi ništa niste učinili za te ljude srozali ste ugled gardijskih postrojbi totalno.Zbog Deura i njemu sličnih kuharice su dobile vojne mirovine i veće su im nego u gardista iz gardijskih postrojbi i spec. policije ako uopće i imaju mirovinu.Može se prozvati sve ratne zapovjednike gardijskih brigada i Krstičevića,Marekovića i ostale što su učinili za svoje gardiste NIŠTA.Gardijske brigade su u zakonu trebale imati drugačiji tretman a ne kao domobrani i kuhari.

VL
Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
08:56 07.11.2014.

sitni pokusaj manipulacije ljudi. razlog takvih stvari je sve jaci hdz u zaboku i sve vise plavih. crveni su pred raspadom, brod pusta na sve strane..

VL
BR
BRKONJA
20:32 06.11.2014.

Jadna li si Specijalna bolnico u Krapinskim Toplicama . Sve imas a nitko te nece. I OB Zabok ide na bolje, a ti tones.

VL
DU
Deleted user
20:59 06.11.2014.

još samo smjena ministra i onih dvoje i to je to

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
19:38 06.11.2014.

...ostanak hzzo-a u riznici... jer stalno kao manturu euforično ponavljaju... plaćanje po izvršenju... pa će biti više sredstava za vulnerabilne skupine (koje)... a javna sredstva namijenjena zdravstvenom sustavu se i dalje nekontrolirano razbacuju.... stoga.....ostanak u riznici... i još veća kontrola u MIZ, HZZO i ustanovama... dvostruki potpis na svaku transakciju... uređenje javnih i bagatelnih nabava... tako da se više ne mogu dogoditi sobe od 1.200.000 kn, PR agencije i agenti, tečajevi jezika više zbog učitelja nego zbog učenika... privatna putovanja o javnom trošku... pokroviteljstva, sponzorstva... samopromcija o javnom trošku u dnevnoj štampi i na kiwi... vanjski odvjetnici... detektivi... oblaci... jer još uvijek nikome nije objasnio... kako će uštedjeti... ili kako će održati isto izvršenje usluga... ili kako će napraviti više nego do sada... jer mu je osnovni cilj preusmjeriti profitabilne poslove privatnim izvršiteljima... a neprofitabilne ostaviti javnoma... i plaćati usluge više... da se njemu i partnerima isplati... i zato već mjesecima radi nove cjenike... s novim viših cijenama...kako je i obećao zubarima, ljekarnicima i drugima... a nije ga briga kako bi poslovale bolnice i druge javne ustanove ukoliko im ne bude plaćao, nego tek po izvršenju... stoga i ima potporu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga i zakupaca... jer se radi o pogodovanju njima... i ponovnoj provedbi stihijskih izmjena... i pogodovanja odabranima na štetu pacijenata...

VL
GR
+Grgo+
00:27 07.11.2014.

Ovaj Varga ima srca i razumjevanja potez ovog ministra je zaista za 5

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.