Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe u pismu
Povratak na članak

Arhitekt Ivan Valek tvrdi da ga je Bandić prevario

Diplomirani inžinjer optužio gradonačelnika

Komentari 6

Avatar liquidsky
liquidsky
18:40 14.12.2016.

Nemoguće je da je Bandić nekoga prevario. Narodski, "prevario" zamijenila bi riječ koja počinje slovom "z". Bandić je dobar, drag i pošten čovjek, on to nikada ne bi učinio. Zar ne?

VL
TO
tor
15:49 14.12.2016.

nisamgladan-lijepo si to sročio i ne čudim se komentaru ako nisi iz zagreba(u što sumnjam), ali mi predobro poznajemo situaciju u gradu i našeg gradonačelnika te stoga nemamo razloga ne vjerovati čovjeku koji se predstavio imenom i prezimenom. ako jee kleveta, neka ga banderas tuži.živi bili pa vidjeli!!!

VL
MI
MikiPrdekana
20:44 18.12.2016.

Bandic 16 godina vara sve gradane Zagreba pa ovaj jos jedan u nizu ne utjece na statistiku.

VL
BL
Blomberg
15:34 21.03.2017.

Predlazem da Gosp. Bandic nas grad preda Gosp. Svaljek, koja bar ljepo i razgovjetno odgovori ako je netko nesto pita, kako znamo ona ga je uspjesno mjenjala dok je bio na "odmoru- Re....inec"

VL
TV
tvrdapixa
18:17 24.01.2017.

Za ovaj članak je najvažnije da je Bandića optužio DIPLOMIRANI INŽINJER ARHITEKTURE!!!?

VL
Avatar nisamgladan
nisamgladan
12:53 14.12.2016.

Između tvrditi (usmeno), pokazati (pismeno) i dokazati(preko institucija sistema) je velika razlika. Nisam iz Zagreba i nemam ništa s Bandićem ali molim Vas da ne objavljujete neke niti 1% provjerene informacije od raznih poduzetnika a protiv javnih osoba. Isti sigurno nisu potpisali ugovor da im Bandić plaća isto a isti moraju i dokazati da je mito tražen. Ne kažem da nije ali prvo dokazi pa onda napad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.