Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DO DALJNJEGA'
Povratak na članak

Ne daju slavnu plažu: Na Zlatnom ratu ručnicima ispisali "Zauzeto"

"Današnjom akcijom na plaži Zlatni rat na simboličan način izrazili smo stajalište kako lokalna zajednica, to jest Bol, treba tu plažu zauzeti na upravljanje," rekla je organizatorica prosvjeda Ivana Bošković - Ivičić

Komentari 15

RI
rimac444
21:55 23.04.2017.

Znači li to da ako Bračani žele da plažu održavaju isključivo Bračani, Zagrepčani mogu tražiti da se u Zagrebu školuju, liječe, rade isključivo Zagrepčani???? Glupost. Znači ako zakon omogućuje da se za koncesiju može javiti bilo tko tko zadovoljava uvjete i ponudi najvišu cijenu koncesije koja odlazi lokalnoj upravi, kako se može to onemogućavat? U Selcu je koncesiju za plažu dobio Mađar i plaža je daleko čistija i uređenija u odnosu dok su ju održavale lokalne tvrtke i još dobiju pare od koncesije! Normalno, za svaku nelegalnost odgovorni su članovi povjerenstva (njihova ekipa iz županije) koja je omogućila eventualnu nelegalnost te prvo bi trebali pročešljat svoje redove a ne stvarati averziju prema drugima. Dragi dalmoši; dobrodošli ste u Zagreb što se mene tiče jer čovjek ako je dobar, dobar je bio on iz Dalmacije, Istre Slavonije il' Zagreba a ako ne valja ne valja pa da mi je prvi rod.

VL
GU
General_U
20:12 23.04.2017.

tu plažu drži par lokalnih šerifa a onda dilaju koncesiju dalje takođe tvrtkama iz zagreba i ovdje glume poštenjačine.isto kao u svakom našem malom mistu dođeš u općinu sve rodbina nitko se između sebe ne može vinčat tako i u sudu policiji između sebe se dile poslovni prostori javne površine...ako nisi njihov ne možeš ni najgori posao dobiti u tim vuko.....

VL
ML
Mlad75
21:29 23.04.2017.

Ok jel moze ta gradska komunalna tvrtka predociti koliko je ona godisnje unosila u gradski proracun stvarnih novaca od koncesije koju je imala na plazu.....jer imam osjecaj da su ponobicaju novci nestajali jer je to gradska tvrtka a to u nasim okvirima znaci svacije i nicije i onda svi trpaju u svoje đepove glumeci brigu za grad, narod, otok, plazu.....zasto se gradska tvrtka nije javila na natjecaj i ponudila vise kad vec tako dobro znaju koliko je vrijedna koncesija na tu plazu...

VL
DJ
djontra
21:26 23.04.2017.

A da nije ta firma Sport B negdje iza kulisa povezana sa ovim ruskim bankama koje su preuzele Agrokor?

VL
LI
lika64
06:41 24.04.2017.

plaže moraju biti dostupne svima. Kakve koncesije. Lokana zajednica duzna je osigurati čistoću preko svojih komunalnih poduzeća. Ako postoji potreba ta nekim ugostiteljskim objektima onda raspisati natjecaj za dodjelu ali u vec određenim gabaritima i nema šanse da se mogu dalje širiti i oduzimati plažu kupačima.

VL
DU
Deleted user
21:07 23.04.2017.

kada je bio natječaj za zraćnu luku zagreb, dobila je tvrtka koja se registrira u londonu tjedan dana prije potpisivanja ugovara vrijednost tvrtke 1 euro (vrednost projekta je 360 miljiuna eura),sdp je potpisao ugovor, sada je strka da neka tvrtkaa iz zagreba dobi koncesiju za plažu, sličnom prićom.

VL
MA
marsovac
20:58 23.04.2017.

svi ti natjecaji su na kraju krajeva; tko ce manje turistima dati a bolje ih oderati.

VL
BM
branko.mihalic1
08:33 24.04.2017.

sami kriminal uzas

VL
GO
Gomila
21:34 23.04.2017.

Presjednik Franjo Tudjman je rekao neka se bore za svoju zemlju za svoje selo za svoj narod ustani Franjo Bol te zove

VL
GO
Gomila
21:46 23.04.2017.

Ustani Franje Tudjmane hrvatska te zove boljanima kradu njihovu zemlju

VL
GO
Gomila
21:55 23.04.2017.

Pokrali bracko kamenje a sad hucu plaze ustani Franjo Tudjmane lopovi se vratili kradu opet boze i gospe pomozi

VL
DU
Deleted user
20:19 23.04.2017.

gospodarsko korištenje... baš

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
20:27 23.04.2017.

Treba te lokalne šerife, po starom HDZovskom običaju, zamijeniti Hercegovcima i Bosancima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.