Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U CINESTARU DOŽIVI PRAVO 3D ISKUSTVO

Započinje 3D manija u CineStar kinima

CineStar
Foto: PR FOTO
1/4
05.05.2016.
u 11:53

U CineStar naredna tri mjeseca na velika platna dolaze najveci filmski blockbusteri kao što su Kapetan Amerika: Građanski rat, Angry Birds, XMen: Apocalypse, Alisa iza ogledala, Nindža kornjače: Izlazak iz sjene, BFG, Potraga za Dorom, Dan Nezavisnosti, Tarzan, Ledeno doba: Veliki udar i Zvjezdane staze: S one strane. Filmovi za koje je i inače preporuka gledati ih u 3D tehnologiji, sada dobivaju i dodatan razlog da ih doživite trodimenzionalno u najboljoj realD3D tehnologiji i to u CineStar kinima jer počinje akcija '3 D manija'.

Svakom kupnjom 3D ulaznice zapravo štedite jer ostvarujete popust od 3 kn na proizvodima hrane i pića. Uz to, za najvjernije 3 D posjetitelje, CineStar je pripremio knjižicu u koju gledajući filmove skupljate žigove, koji vam za  treći dolazak osiguravaju originalni filmski plakat, a za peti dolazak poklon paket od 5 filmova na DVD-u.

Već danas možete započeti 3D maniju sa filmom Kapetan amerika: Građanski rat koji dolazi iz Marvelove radionice i zasigurno će oduševiti sve zaljubljenike u strip junake.

U CineStar kinima doživi 3D iskustvo toliko stvarno da je nestvarano.

Više o akciji te kupnji ulaznica pogledajte na www.blitz-cinestar.hr/3d-manija.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije