Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WARCRAFT: POČETAK

Warcraft je stigao —predstavljamo službeni trailer filma

Warcraft
Foto: PR FOTO
1/5
09.11.2015.
u 11:36

Film o najpopularnijoj igrici na svijetu konačno je dobio i svoj prvi trailer. Legendary Pictures i Universal Pictures predstavljaju film Warcraft: Početak, epsku avanturu temeljenu na Blizzard Entertainmentovoj igrici.

Mnogi fanovi Warcraft igara, kao i ljubitelji fantasy žanra općenito, već duže vrijeme s nestrpljenjem čekaju ovu filmsku senzaciju koja će zasigurno začiniti iduće filmsko ljeto.

A kakav će to spektakl biti, pogledajte u prvom službenom traileru filma:

U glavnim su ulogama: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky i Daniel Wu.

Warcraft: Početak u distribuciji Blitz film i video dolazi u hrvatska i svjetska kina 16. lipnja 2016.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije