Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani glazbe Miroslava Miletića

Večeras u Sisku nastupa Zagrebački kvartet saksofona

ruben delibatayan
Foto: Borna Filić/PIXSELL
15.10.2014.
u 14:36

Završna večer donosi još jedan nešto drugačiji koncert, Elektronički Shock & Show DJ-a Višeslava Laboša od 21 sat u Siscia jazz klubu

Dani glazbe Miroslava Miletića 14. godinu za redom, počeli su sinoć u Sisku. Publici se za klavirom predstavio nagrađivani pijanist Ruben Dalibaltayan (na slici desno) koncertom "Od Armenije do Siska" u dvorani glazbene škole Frana Lhotke.

Večeras na istom mjestu u isto vrijeme nastupaju studenti i učenici glazbe iz škola s područja Sisačko-moslavačke županije, dok je sutra na rasporedu Zagrebački kvartet saksofona s opusom od baroka do jazza. Završna večer donosi još jedan nešto drugačiji koncert, Elektronički Shock & Show DJ-a Višeslava Laboša od 21 sat u Siscia jazz  klubu.

Skladatelju, violinistu i glazbenom pedagogu Miroslavu Miletiću rodni se Sisak zahvaljuje svakog listopada suvremenim hrvatskim i svjetskim izvedbama u organizaciji Koncertnog ureda, odnosno Gradske galerije Striegl uz podršku Grada, Županije, Glazbene škole te Ministarstva kulture i Društva skladatelja. Dakako da će se i ovoga puta na repertoaru naći brojne njegove skladbe, pri čemu je Miletićev popularni Ples za solo violinu usvojen kao zaštitni znak festivalskog programa.

>> Pijanističkim maratonom počinje Piano Loop festival

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije