Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talijanska glumica

Umrla Laura Antonelli! Mrtvo tijelo pronašla je kućna pomoćnica

laura
Foto: Wikimedia
22.06.2015.
u 15:41

Laura Antonelli rođena je u Puli 1941. godine, a nakon što je snimala reklamne filmove, svoj prvi dugometražni film, Le malizie di Venere, snimila je 1969. film koji je tada blokirala cenzura.

Umrla je danas u svojoj kući u Ladispoliju pokraj Rima talijanska glumica Laura Antonelli (73).

Njezino mrtvo tijelo na podu otkrila je jutros kućna pomoćnica te nazvala policiju i hitnu pomoć koja je samo utvrdila smrt.

Laura Antonelli rođena je u Puli 1941. godine, a nakon što je snimala reklamne filmove, svoj prvi dugometražni film, Le malizie di Venere, snimila je 1969. film koji je tada blokirala cenzura. Godinu dana kasnije snimila je film Merlo maschio, a s filmom Malizia 1973. je postala slavna. Taj film je u godini dana inkasirao sedam milijardi lira kada je ulaznica za kino iznosila tisuću lira. Snimala je s poznatim režiserima, kao na primjer s  Luchinom Viscontijem i poznatim glumcima (Jean Paul Belmondo, Giancarlo Giannini, Alberto Sordi).

Njezin život je bio obilježen 1991. kada je u njezinoj vili u Cerveteriju pokraj Rima nađeno nekoliko doza kokaina. Poslije devet godine sudskih procesa bila je oslobođena, a 2006. godine joj je država platila obeštećenje.

Pala je u depresiju nakon neuspjele intervencije plastične kirurgije na licu.

>>Glumica preminula nakon liposukcije

Komentara 6

IS
Istrijan40
16:54 29.06.2015.

Laura Antonelli - Antonaz, nije se nikad podvrgla nikakvom liftingu, još manje nekoj kirurškoj intervencije. Ono izobličeno lice je bilo posljedica inekcije kojom su trebali, za potrebe snimanja filma Malizia2, izgladiti one dvije borice oko usana. Prijateljevao sam sa Laurom,, četrdesetak godina. Poslednji put sam je vidio popodne dan prije nego je umrla. 2 članka o glumici "di fascino slavo", (slavenskog šarma) izašla su mi u "Glasu Istre" 21.10. 1980., a drugi poveći u "Svijetu". I ja sam rođen u Puli. Ivan

IS
Istrijan40
11:18 01.07.2015.

Sve o "divini" Lauri, i njezin glas možete čuti na: www.divinacreatura.com

IS
Istrijan40
11:06 17.08.2015.

Ispravljam; Pogledajte sajt, na engleskom i talijanskom, www.ladivinacreatura.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije