Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje od 3. do 17. svibnja

U kinu Europa otvoren 7. Subversive festival

Subversive festival
Foto: Subversive Festival
1/7
04.05.2014.
u 18:33

Festival naslovne teme Moć i sloboda u doba kontrole traje od 3. do 17 .svibnja, a otvorio ga je direktor festivala Nikola Devčić

U subotu u kinu Europa pred brojnom publikom svečano je otvoren 7. Subversive festival.

Festival naslovne teme Moć i sloboda u doba kontrole traje od 3. do 17 .svibnja, a otvorio ga je direktor festivala Nikola Devčić. On se zahvalio starom timu i predstavio novi te je najavio ovogodišnji program - filmski, konferencijski i forumski dio, Sajam angažirane književnosti, Školu suvremene humanistike te koncert Rachida Tahe u Tvornici Kulture. 

Publici su se obratili i izaslanik ministrice kulture Vladimir Stojsavljević te njemački redatelj Max Linz, a nakon obraćanja prikazan je glazbeni dokumentarac Prezaduženi Andree Segrea.

Do kraja idućeg tjedna bit će prikazani raznoliki filmski naslovi iz igrane i dokumentarne konkurencije, retrospektive Trinh T. Minh-ha, te Queer momenti, Hommage i Priča o filmu: Odiseja. Cijena ulaznice za projekciju u kinu Europa iznosi 20 kn, a u kinu Tuškanac 10 kn.

>> Rachid Taha nastupa na ovogodišnjem Subversive Festivalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije