Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
box office

Treći fijasko za Johnnyja Deppa zaredom

johnny depp
Foto: Youtube (screenshot)
1/3
21.04.2014.
u 18:32

Niti tri nova filma nisu proteklog vikenda ugrozili rezultate vodećeg dvojca, „Kapetana Amerike: Zimskog ratnika“ i „Rio 2“ na američkim kino blagajnama

Niti tri nova filma nisu proteklog vikenda ugrozili rezultate vodećeg dvojca, „Kapetana Amerike: Zimskog ratnika“ i „Rio 2“ koji su zadržali pozicije. Drugi „Kapetan Amerika“ s novih 26,6 milijuna dolara već je preskočio total od 200 milijuna u Americi dok se globalno približava cifri od 600 milijuna dolara i svi su izgledi da će duplirati rezultat prvog filma. Drugi „Rio“ ne može se nadati takvom uspjehu, no 22,5 milijuna dolara u drugom vikendu solidan je rezultat. Ipak priča tjedna je novi fijasko Johnnyja Deppa (nakon „Dark Shadows“ i „Usamljenog zaštitnika“), točnije filma „Uzvišenost“ („Transcendence“) koji se nalazio na svim listama najiščekivanijih filmova godine, no otvaranje od 11,1 milijuna dolara može se smatrati priličnom katastrofom budući da je ova SF drama koštala 100 milijuna dolara.

Cijeli izvještaj iz američkih kina možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije