Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrijavanje za MFF

Sutra počinje Motovunizacija – zagrijavanje prije uspona na brdo i posljednja prilika za zgrabiti najjeftinije ulaznice

film Močvara
Foto: Promo foto
1/4
28.06.2016.
u 14:50

Zagrijavanje za 19. Motovun Film Festival počinje sutra, 29. lipnja, u 21 sat na terasi Centra Kaptol (druga razina) projekcijom jednog od najuspješnijih španjolskih filmova Močvara

Osim napetog trilera, u Centru Kaptol prodavat će se najjeftinije ulaznice te predstaviti nekoliko naslova iz glavnog programa, zemlju partnera Italiju te glazbeni program koji će posjetitelje rasplesati u ljetnim noćima na motovunskom brdu. 

 

Španjolski triler s čak deset nagrada Goya

Dižu se platna, pale se propeleri, kreće Motovunizacija! Zagrijavamo osjetila za još jedan Motovun Film Festival uz prošlogodišnji hit Močvara (A. Rodríguez, Španjolska, 2014.). Španjolski triler, koji je osvojio čak deset nagrada Goya, donosi detektivsku priču o dvojici policajaca koji istražuju nestanak maloljetnih sestara, a potpuno različiti Juan i Pedro podsjećaju nas na španjolsku verziju dvojca iz serije True Detective.

 

Sve po 100 kuna

Srijeda navečer bit će posljednja prilika da oni najneodlučniji kupe najjeftnije motovunske karte na planeti po cijeni od samo 10 kuna. Dakle, dobijete 10 karata za 100 kuna i još mogućnost besplatnog kampiranja.

Osim prikazivanja filma i prodaje ekstra pristupačnih ulaznica, organizatori Motovun Film Festivala upoznat će vas i s programom nadolazećeg festivala, pokazati vam nekoliko trailera najvećih naslova koji nas čekaju na istarskom brdu, predstaviti zemlju partnera bellu Italiju te otkriti koji će sve glazbenici rokati pod zvijezdama.

Ulaz na projekciju filma Močvara je besplatan!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije