Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u kinima

Stiže neispričana priča o grofu Drakuli

drakula neispričana priča
Foto: Blitz
1/3
08.09.2014.
u 13:48

Film "Drakula: Neispričana priča" donosi dosad nepoznatu ljudsku stranu vlaškog princa Vlada III Tepeša koji se žrtvovao silama Tame kako bi spasio svoje najbliže, ali i svoj narod

Prije nego što je postao Drakula, Vlad III bio je hrabri ratnik, odan obiteljski čovjek i požrtvovani otac. Odolijevajući turskim osvajačima slavljen je kao nacionalni heroj, sve dok nije došao trenutak u kojem je morao izabrati... Film "Drakula: Neispričana priča" donosi dosad nepoznatu ljudsku stranu vlaškog princa Vlada III Tepeša koji se žrtvovao silama Tame kako bi spasio svoje najbliže, ali i svoj narod.

Radnja smještena u 15. stoljeće vodi nas u vrijeme najkrvavijih borbi protiv Turaka, ali i kroz osobnu dramu glavnog junaka. Cijena koju je Drakula platio za spas drugih danas je legenda, a njegova neispričana priča  donosi potpuno novi prikaz jed­ne od najkotroverznijih ličnosti u našoj povijesti. Film dolazi u hrvatska kina 2. listopada. 

U glavnoj je ulozi ka­rizmatični Luke Evans, a uz njega se u ovom epskom akcijskom spektaklu pojavljuju i Dominic Cooper kao okrutni sultan Mehmed II te Sarah Ga­don kao Drakulina supruga Mirena.   

>> Hotel Transilvanija 3D: Zaljubljena kći izluđuje Drakulu

Komentara 1

Avatar Draža
Draža
20:15 08.09.2014.

Neispricana bajka je jedno a neispricana istina je nesto drugo.. Covjek je bio nemilosrdan ali prema Otomanskim osvajacima istom mjerom. Sve ostalo je dobar horor roman koji nema nikakve veze sa historijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije